Hoe Alle Zenders Op Een Schotelantenne Af Te Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Zenders Op Een Schotelantenne Af Te Stemmen
Hoe Alle Zenders Op Een Schotelantenne Af Te Stemmen

Video: Hoe Alle Zenders Op Een Schotelantenne Af Te Stemmen

Video: Hoe Alle Zenders Op Een Schotelantenne Af Te Stemmen
Video: Schotel uitrichten met M7 MZ-101 (Canal Digitaal) 2024, April
Anonim

Hoe fijn is het om na een dag hard werken en een stevige lunch (of diner) een paar uurtjes op de bank door te brengen. Om dit te doen zonder je te vervelen, heb je altijd een tv nodig om je te helpen. Natuurlijk, hoe meer kanalen u kunt afstemmen, hoe meer nieuws en entertainment u krijgt. En hier is de leider satelliet-tv.

Hoe alle zenders op een schotelantenne af te stemmen
Hoe alle zenders op een schotelantenne af te stemmen

instructies:

Stap 1

Stel je een situatie voor: je hebt satelliet-tv gekocht, maar je kunt deze niet configureren. Wat kunnen we zeggen over de kwaliteit van het ontvangen signaal, dat afhangt van zelfs kleine onnauwkeurigheden bij het instellen van tv-kanalen. Om alles goed te doen, kun je de dikke instructies lezen die bij het satellietsysteem worden geleverd of een paar tips aannemen.

Stap 2

Om alle zenders op een schotelantenne af te stemmen, heb je maar een paar dingen nodig: een afstandsbediening en een ontvanger.

Stap 3

De volgorde van acties is dus als volgt: sluit de ontvanger aan op de schotelantenne en op de tv, druk op de knop "Inschakelen".

Stap 4

Ga naar het menu van de ontvanger en zoek het item dat is gekoppeld aan het zoeken naar kanalen (het kan ook "Installatie" worden genoemd).

Stap 5

Nu wordt u gevraagd om te kiezen uit twee zoekmodi: "Handmatig" en "Auto" (respectievelijk handmatig en automatisch). Als u niets te doen heeft, kunt u de eerste optie kiezen, maar dit kan vele uren duren. Het is dus het beste om de automatische modus te selecteren en vervolgens de programmalay-out handmatig aan te passen. Na het indrukken van de overeenkomstige knop, begint de ontvanger informatie over de kanalen te ontvangen, die hij autonoom onthoudt.

Stap 6

Nu hoeft u alleen nog de beschikbare kanalen te bekijken: verwijder de herhalende kanalen, pas de kanalen aan die met ruis in het geheugen zijn opgenomen, enz.

Stap 7

Houd er rekening mee dat sommige ontvangers ook een derde modus kunnen hebben, genaamd "Blind Search". In dit geval is het de moeite waard om er bij stil te staan, omdat het vindt niet alleen automatisch alle kanalen, maar scant ook alle frequentiebereiken en kiest de beste. De enige "maar" - je hebt wat meer tijd nodig voor de definitieve instelling.

Stap 8

Houd er ook rekening mee dat de ontvanger in de automatische modus mogelijk niet alle kanalen vindt.

Stap 9

Dus op uw gemak kunt u gaan zitten en proberen degenen te vinden die nog niet op uw lijst staan.

Aanbevolen: