Hoe Zenders Op De Tv "Horizon" Af Te Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Zenders Op De Tv "Horizon" Af Te Stemmen
Hoe Zenders Op De Tv "Horizon" Af Te Stemmen

Video: Hoe Zenders Op De Tv "Horizon" Af Te Stemmen

Video: Hoe Zenders Op De Tv "Horizon" Af Te Stemmen
Video: Horizon how to - Replay TV 2024, Maart
Anonim

Kanalen op de tv van de binnenlandse productie "Horizon" worden zonder veel moeite afgestemd, vergelijkbaar met de modellen van andere bedrijven. Daarom mogen er zich bij het oplossen van dit probleem geen problemen voordoen. Degenen die Horizon voor het eerst tegenkomen, zullen deze aanbevelingen nuttig vinden.

Hoe u zenders op uw tv kunt afstemmen
Hoe u zenders op uw tv kunt afstemmen

Het is nodig

  • - TV "Horizon";
  • - afstandsbediening;
  • - Tv antenne.

instructies:

Stap 1

Het afstemmen van zenders op uw tv is eenvoudig. Maar hiervoor moet je er eerst een antenne op aansluiten en aanzetten. Stel de bedrijfsmodus voor uw "Horizon" in door op de knop "Netwerk" te drukken en begin met het instellen.

Stap 2

Pak de afstandsbediening van de tv. Vermeld het serienummer van het gewenste kanaal. Druk vervolgens op de knop "menu" op de afstandsbediening, waardoor u doorgaat naar het kanaalinstellingsproces. Door herhaaldelijk op de SL-toets te drukken, wordt het menu met meerdere niveaus opgeroepen. TV-kanaalinstellingen verschijnen als deze knop langer dan twee seconden wordt ingedrukt.

Stap 3

Daarbij kunt u aangeven welk type instelling u gaat gebruiken: handmatig of automatisch. De tweede manier is veel handiger. In dit geval hoeft u niets te doen, aangezien de tv zelf zoekt naar de zenders die hij ontvangt. U hoeft het alleen maar vast te pinnen op de geselecteerde knop.

Stap 4

Tijdens het afstemmen kunt u ook naar tv-zenders zoeken op frequentie of op zendernummer.

Stap 5

Neem de tijd tijdens de instellingen, doorloop alle opties. Het kan zijn dat de ontvangst op een andere band beter is. Let op de kwaliteit van beeld en geluid. Als er tv-interferentie, rimpelingen, externe ruiseffecten zijn, zoek dan naar een andere optie. Als u tevreden bent met het gevonden kanaal, sla het dan op onder de geselecteerde knop. Om het resultaat te herstellen, klikt u op "OK" of "Opslaan".

Stap 6

De instellingen voor elk kanaal worden afzonderlijk gemaakt. Als u alle geselecteerde zenders hebt opgeslagen, controleert u nogmaals hun kwaliteit. Blader door de kanalen met behulp van de cijfertoetsen of de kanaalcyclus P + (om vooruit te gaan) en P- (om terug te gaan). Als alles in orde is, worden zenders gevonden, leun achterover en geniet van het kijken naar tv-programma's.

Aanbevolen: