Hoe Maak Je Een Draadloze Camera?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Draadloze Camera?
Hoe Maak Je Een Draadloze Camera?

Video: Hoe Maak Je Een Draadloze Camera?

Video: Hoe Maak Je Een Draadloze Camera?
Video: HOW TO MAKE WIRELESS CCTV CAMERA AT HOME 2024, Mei
Anonim

Het proces van het aansluiten van een draadloze camera op een computer is praktisch hetzelfde als het aansluiten van een soortgelijk apparaat dat is uitgerust met een verbindingskabel. Je hoeft het besturingssysteem niet te begrijpen om een draadloze camera te maken. Alle acties worden snel genoeg uitgevoerd en vereisen slechts oppervlakkige kennis van de pc van de gebruiker.

Hoe maak je een draadloze camera?
Hoe maak je een draadloze camera?

Noodzakelijk

Draadloze camera, computer, stuurprogramma voor draadloze camera

instructies:

Stap 1

Om de draadloze webcam correct door het systeem te laten herkennen, moet de gebruiker extra software op de computer installeren. De benodigde software vindt u in de leveringsverpakking van het apparaat. Voordat u de camera op uw computer aansluit, moet u de stuurprogramma's installeren.

Stap 2

Plaats de webcam-softwareschijf in het station en wacht tot het systeem volledig is geladen. Nadat de schijf klaar is voor verder werk, moet u de stuurprogramma's voor uw apparaatmodel op de pc installeren. Om dit te doen, stelt u de juiste opdracht in het geopende venster in. Probeer tijdens de installatie het installatieproces niet te verstoren - de installatie moet standaard worden uitgevoerd. Nadat de software-installatie is voltooid, start u het systeem opnieuw op.

Stap 3

Nadat het systeem opnieuw is opgestart, steekt u de webcam-signaalzender in de USB-poort van de computer. Schakel het apparaat in en voer het programma uit, waarvan de snelkoppeling op het bureaublad verschijnt. Hier kunt u de functionaliteit van het aangesloten apparaat controleren. De verbinding is voltooid.

Stap 4

Als u geen stuurprogramma's voor uw webcam heeft, kunt u deze downloaden van internet op de website van de ontwikkelaar. Houd er rekening mee dat u het installatiebestand op virussen moet controleren voordat u de gedownloade software op uw computer installeert. Installeer alleen stuurprogramma's als er geen bedreigingen voor uw pc worden gedetecteerd.

Aanbevolen: