Hoe Maak Je Een Draadloze Hoofdtelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Draadloze Hoofdtelefoon
Hoe Maak Je Een Draadloze Hoofdtelefoon

Video: Hoe Maak Je Een Draadloze Hoofdtelefoon

Video: Hoe Maak Je Een Draadloze Hoofdtelefoon
Video: Hoe maak je ELKE koptelefoon draadloos? 2024, Mei
Anonim

Het duurt niet lang voordat de gebruiker een draadloze hoofdtelefoon aansluit op een computer. Het enige dat nodig kan zijn voor dit evenement, is een computer, koptelefoon en software die standaard bij het product wordt geleverd.

Hoe maak je een draadloze hoofdtelefoon
Hoe maak je een draadloze hoofdtelefoon

Noodzakelijk

Computer, koptelefoon

instructies:

Stap 1

Als u de USB-zender in een vrije poort van uw computer steekt en de hoofdtelefoonschakelaar op "ON" zet, hoort u geen geluid uit het apparaat. Dit komt doordat het systeem het apparaat niet herkent. Om ervoor te zorgen dat de computer de hoofdtelefoon correct herkent, moet u de juiste software installeren. Laten we eens nader bekijken hoe u een draadloze hoofdtelefoon op een computer kunt aansluiten.

Stap 2

Plaats de softwareschijf in het station. Deze schijf bevindt zich in de leveringsset van de hoofdtelefoon. Wanneer het systeem de informatie van de schijf leest, wordt een dialoogvenster geopend voor het installeren van de benodigde software. Voor een correcte werking van de hoofdtelefoon mag u het uiteindelijke pad van de installatie van het stuurprogramma niet wijzigen - de installatie moet worden uitgevoerd in de standaardmap. Klik hiervoor altijd op de knop Volgende. Aan het einde moet u de voorwaarden van de licentieovereenkomst accepteren en vervolgens op de knop "Installeren" klikken.

Stap 3

Nadat u de hoofdtelefoonsoftware op uw computer hebt geïnstalleerd, start u het systeem opnieuw op. Open hiervoor het menu "Start", selecteer "Afsluiten" en klik vervolgens op het pictogram "Opnieuw opstarten".

Stap 4

Zodra de computer klaar is voor gebruik na het opnieuw opstarten, sluit u de USB-zender aan op een beschikbare poort op uw pc. Door de eerder geïnstalleerde software zal het systeem automatisch het type aangesloten apparaat detecteren. Je hoeft alleen maar de hoofdtelefoonschakelaar in de "ON"-modus te zetten en te genieten van de geluidsweergave.

Aanbevolen: