Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Je Tv Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Je Tv Aansluiten
Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Je Tv Aansluiten

Video: Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Je Tv Aansluiten

Video: Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Je Tv Aansluiten
Video: 4 ways to connect wireless headphones to any TV (CNET How To) 2024, Mei
Anonim

Met een draadloze hoofdtelefoon kunt u tv kijken zonder anderen te storen. Dit is erg belangrijk voor kleine appartementen of gezinnen met kleine kinderen. Om deze hoofdtelefoon te gebruiken, moet u deze instellen.

Een draadloze hoofdtelefoon op je tv aansluiten
Een draadloze hoofdtelefoon op je tv aansluiten

instructies:

Stap 1

Sluit de microzender aan op een stroombron. Als het apparaat batterijen gebruikt, verwijdert u de achterklep en plaatst u de batterijen in de overeenkomstige aansluiting en plaatst u de klep weer terug. Als het apparaat een voeding gebruikt, sluit het dan aan op de zender met behulp van de juiste stekker en sluit het vervolgens aan.

Stap 2

Sluit vervolgens de microzender aan op de audio line-out-aansluiting van de tv. Meestal heeft het een tulpinterface. Sommige tv-modellen gebruiken een connector met een andere interface. Als uw tv een van deze line-out-aansluitingen heeft, koop dan vooraf de juiste adapter. Sommige modellen hebben ook een speciale audio-uitgang voor het aansluiten van hoofdtelefoons.

Stap 3

Zet vervolgens de microzender aan met de bijbehorende knop. Als het correct werkt, moet de indicator oplichten om de normale werking aan te geven.

Stap 4

Daarna moet u het apparaat inschakelen voor radio-ontvangst, waarop de hoofdtelefoon zelf is aangesloten. Dit wordt meestal gedaan door aan het volumewiel te draaien. Gebruik de speciale knop om het bereik te scannen om het signaal van de zender te vinden. In sommige gevallen werkt dit misschien niet meteen, omdat sommige radiostations op dezelfde frequenties uitzenden. Als dit niet lukt, klikt u op de knop zoekresultaten opnieuw instellen en probeert u het bereik opnieuw te scannen.

Stap 5

Vervolgens moet u het geluidsniveau aanpassen. Het optimale volume wordt beschouwd als een vijfde of een kwart van het maximaal mogelijke. Boven een derde van het volume neemt het risico op geluidsvervorming en andere interferentie aanzienlijk toe.

Stap 6

Bij tv-kijken vanaf een afstand van meer dan 7-8 meter verslechtert de ontvangstkwaliteit van het verzonden signaal aanzienlijk. In sommige gevallen kan het volledig verdwijnen.

Aanbevolen: