Tekstdocumenten Openen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Tekstdocumenten Openen Op Uw Telefoon
Tekstdocumenten Openen Op Uw Telefoon

Video: Tekstdocumenten Openen Op Uw Telefoon

Video: Tekstdocumenten Openen Op Uw Telefoon
Video: how to open text files in android phone 2024, April
Anonim

Het is al lange tijd populair om verschillende tekstbestanden op een mobiele telefoon te lezen. Dergelijke documenten kunnen worden geopend dankzij speciale programma's die aanvankelijk niet altijd in het geheugen van de telefoon zijn geïnstalleerd. Deze programma's moeten van internet worden gedownload.

Tekstdocumenten openen op uw telefoon
Tekstdocumenten openen op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Het is dus de moeite waard om enkele van de meest voorkomende programma's voor het lezen van tekstformaatbestanden op te sommen. Een daarvan is Boeklezer. Download het om bestanden met extensies zoals doc op uw mobiele telefoon te lezen. Dit is mogelijk doordat het hulpprogramma zelf zo'n bron omzet in een.txt-bestand. Opgemerkt moet worden dat dit programma alleen geschikt is voor het lezen, maar niet voor het bewerken van documenten. U kunt alleen de regelafstand of het lettertype wijzigen.

Stap 2

Programma nummer 2 is Read Maniac, een andere zogenaamde "reader" (dat wil zeggen, een hulpprogramma waarmee u alleen documenten kunt lezen, niet wijzigen). Er zijn 3 soorten programma's: ReadManiac Full, ReadManiac Light en ReadManiac Tiny. De eerste is de volledige versie, deze kan het document naar elk gewenst formaat converteren. Bovendien herkent en vindt het zelf alle relevante bestanden op uw telefoon. De tweede en derde versie van het hulpprogramma zijn in een beperkte hoeveelheid beschikbaar voor gebruikers. Hun pluspunt is echter dat ze hierdoor zelfs met heel weinig geheugen op een telefoon kunnen worden neergezet.

Stap 3

Eigenaren van telefoons die het jar-formaat ondersteunen, kunnen de Doc Viewer-applicatie installeren. Het is gemakkelijk te gebruiken en het installatieproces neemt niet veel tijd in beslag. Met dit programma kunt u, net als op een pc, zoeken naar de gewenste woorden of zinsdelen (de zoekfunctie is standaard ingeschakeld).

Stap 4

Het volgende programma biedt volop mogelijkheden om niet alleen te lezen, maar ook om tekst te bewerken. Het heet MjBook. Deze applicatie is universeel, omdat het werkt op absoluut alle mobiele apparaten die Java ondersteunen. Het hoeft niet eens op je telefoon te worden geïnstalleerd. Download het hulpprogramma en plaats het in het apparaatgeheugen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunt u direct alle beschikbare functies van het MjBook-programma uitproberen.

Aanbevolen: