Tekstbestanden Openen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Tekstbestanden Openen Op Je Telefoon
Tekstbestanden Openen Op Je Telefoon

Video: Tekstbestanden Openen Op Je Telefoon

Video: Tekstbestanden Openen Op Je Telefoon
Video: Tekst kopiëren en plakken op je telefoon: Hoe doe je dat? | Samsung & You 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons worden vaak gebruikt om boeken en verschillende tekstdocumenten te lezen. Helaas hebben niet al dergelijke apparaten de functie om tekstbestanden te starten zonder extra hulpprogramma's te gebruiken.

Tekstbestanden openen op je telefoon
Tekstbestanden openen op je telefoon

Noodzakelijk

  • - LeesManiac;
  • - Tequila Cat.

instructies:

Stap 1

Probeer om te beginnen een txt-document naar het geheugen van uw telefoon of naar een flashstation van uw mobiele apparaat te kopiëren. Om dit te doen, sluit u uw telefoon met een USB-kabel op uw computer aan.

Stap 2

Nadat u de benodigde bestanden hebt gedownload, koppelt u het snoer los van de telefoon en gaat u naar de inhoud van het geheugen. Probeer een tekstdocument te openen. Sommige budgetmodellen van mobiele telefoons accepteren geen txt-bestanden. kan dergelijke documenten niet lezen.

Stap 3

Als u een dergelijke situatie tegenkomt, maakt u een rar- of zip-archief. Pak er een tekstdocument in en verplaats het bestand naar het telefoongeheugen. Gebruik de ReadManiac-toepassing om het txt-document van hun archief uit te voeren. Zoek het gegeven programma in jar-formaat. Kopieer het naar het telefoongeheugen.

Stap 4

Start het ReadManiac-programma en ga naar het menu Bestand. Selecteer het gewenste txt-document. Klik meerdere keren op de knop "Ja" om toegang tot het opgegeven bestand toe te staan.

Stap 5

Er zijn ook programma's die het txt-formaat naar jar converteren. Ze zijn erg handig omdat je geen extra hulpprogramma op je telefoon nodig hebt. Installeer het TequilaCat-programma. Voer het uit en klik op de knop "Bladeren" in het veld "Boeken".

Stap 6

Selecteer de gewenste txt-documenten. Pas de opties voor het weergeven van tekst op het telefoonscherm aan. Selecteer hiervoor een kleur, lettertype en geef de regelafstand op. Voer de naam van het toekomstige jar-bestand in.

Stap 7

Klik op de knop "Boek maken" en wacht tot het lopende proces is voltooid. Kopieer nu de ontvangen bestanden in jar-formaat naar het telefoongeheugen of naar een USB-flashstation. Verplaats deze bestanden naar de map Toepassingen of Games op uw mobiele apparaat.

Stap 8

Voer het vereiste jar-bestand uit om de informatie te bekijken. Het grote voordeel van dit programma is dat je op vrijwel elke mobiele telefoon de benodigde documenten kunt openen.

Aanbevolen: