Een .doc-bestand Openen Op Uw Telefoon Your

Inhoudsopgave:

Een .doc-bestand Openen Op Uw Telefoon Your
Een .doc-bestand Openen Op Uw Telefoon Your

Video: Een .doc-bestand Openen Op Uw Telefoon Your

Video: Een .doc-bestand Openen Op Uw Telefoon Your
Video: how to open word document docx in android phone 2024, April
Anonim

Doc is een van de meest populaire tekstopslagformaten. Aanvankelijk werd het gebruikt op computers waarop Windows en Microsoft Office waren geïnstalleerd, maar tegenwoordig kunt u ze op mobiele apparaten bewerken met de juiste hulpprogramma's.

Een.doc-bestand openen op uw telefoon your
Een.doc-bestand openen op uw telefoon your

instructies:

Stap 1

Als u een Android-apparaat bezit, kunt u een speciaal programma downloaden en installeren om Office-bestanden te bekijken. Start Play Store via een snelkoppeling op het bureaublad of in het hoofdmenu van het apparaat.

Stap 2

Nadat het applicatiearchief is geladen, selecteert u de categorie "Programma's" - "Office" of voert u een zoekopdracht in de linkerhoek van het programma in om naar doc. Selecteer uit de verkregen resultaten de applicatie die u het leukst vindt, op basis van de beoordelingen en schermafbeeldingen in het Play Store-venster. Voorbeelden van dit soort hulpprogramma's zijn OfficeSuite, Documents2Go en Kingston Office.

Stap 3

Installeer de geselecteerde applicatie door op de knop "Installeren" te klikken. Wacht tot het einde van de installatieprocedure. U kunt nu het programma van uw keuze uitvoeren om doc-bestanden te openen. Het scant automatisch het bestandssysteem van het apparaat en vindt opgeslagen kantoordocumenten. U kunt documenten downloaden via een computer door het apparaat aan te sluiten om in de modus voor verwisselbare schijf te werken en de bestanden naar een aparte map op de telefoon te verplaatsen.

Stap 4

Apple-apparaten hebben ook de mogelijkheid om.doc te openen. Hiervoor moet je een speciale reader installeren via de AppStore of iTunes. Ga naar de app store en zoek naar doc. Selecteer het gewenste hulpprogramma in de zoekresultaten. Onder de lezers voor iOS bevinden zich Mobile Office Suite en Documents.

Stap 5

Sluit je iPhone aan op je computer en start iTunes. Ga in het programmavenster naar het gedeelte met applicaties die op het apparaat zijn geïnstalleerd en klik in de lijst die verschijnt op de naam van de lezer die u hebt geïnstalleerd. Breng daarna het.doc-bestand over naar het gebied van het geselecteerde hulpprogramma en wacht tot de download is voltooid. Nadat de benodigde bestanden zijn verwijderd, kunt u uw apparaat loskoppelen en de toepassing starten. Het programma scant uw telefoon of tablet automatisch op bestanden en geeft een lijst ervan op het scherm weer.

Aanbevolen: