Berichten Inschakelen

Inhoudsopgave:

Berichten Inschakelen
Berichten Inschakelen

Video: Berichten Inschakelen

Video: Berichten Inschakelen
Video: Fix Cannot Send Message MMS Messaging needs to be enabled to send this message on iphone ios 14 2024, Mei
Anonim

IMessage is een alternatieve dienst voor expresberichten die standaard is uitgeschakeld in het apparaatmenu van Apple. In plaats daarvan wordt de standaard systeemclient SMS en MMS gebruikt, die alleen de basisfunctionaliteit voor sms-berichten biedt. De iMessage-service moet worden ingeschakeld via het overeenkomstige item in het apparaatmenu.

Berichten inschakelen
Berichten inschakelen

instructies:

Stap 1

Ontgrendel je iPhone en ga naar het gedeelte "Instellingen", de snelkoppeling waarnaar je op het startscherm van het apparaat staat. Selecteer Berichten in de lijst met beschikbare opties.

Stap 2

Selecteer iMessage in de lijst met beschikbare functies en verplaats de schuifregelaar voor servicebeschikbaarheid naar de status 'Ingeschakeld'. U moet uw Apple ID invoeren om door te gaan. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw account en klik vervolgens op "Inloggen".

Stap 3

Er verschijnt een melding op het scherm dat er extra geld in rekening kan worden gebracht door de operator tijdens het gebruik van iMessage. Accepteer deze voorwaarde door op de knop "Ok" te klikken. Wacht tot de service is geactiveerd.

Stap 4

Na activering ziet u een bericht dat iMessage kan worden overgedragen tussen iPhone-, iPad- en iPod Touch-apparaten. Als u deze tekst ziet, is de activering van de service gelukt.

Stap 5

Bewerk extra opties om te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld het verzenden van meldingen naar gebruikers dat u een bericht heeft gelezen inschakelen via de optie "Rapport lezen". Als u wilt dat berichten als gewone sms worden verzonden wanneer iMessage niet beschikbaar is, schakelt u Verzenden als sms in. U kunt ook MMS-ondersteuning en tekenteller op het scherm configureren.

Stap 6

Om iMessage te gebruiken, start u Berichten en klikt u in de rechterbovenhoek op de afbeelding van een pen en een stuk papier. Selecteer daarna het plusteken in de rechterbovenhoek van het scherm en geef de ontvanger van het bericht op door op het veld "Aan" te klikken. In dit veld kunt u ook de Apple ID van de ontvanger invoeren.

Stap 7

Voer uw bericht in het tekstvak in en voeg een afbeeldingsgalerij-item of video toe aan de tekst. Klik op de knop "Verzenden" en wacht op de ontvangst van een rapport over de uitgevoerde bewerking. Het inschakelen van iMessage is nu voltooid.

Aanbevolen: