Hoe Sms-berichten Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-berichten Te Verzenden
Hoe Sms-berichten Te Verzenden

Video: Hoe Sms-berichten Te Verzenden

Video: Hoe Sms-berichten Te Verzenden
Video: how to send a text message on an android mobile phone - Lesson 2 2024, April
Anonim

Er zijn speciale diensten voor het organiseren van mailings met SMS-berichten. U kunt ze ook zelf organiseren, met de software voor uw mobiele telefoon bij de hand.

Hoe sms-berichten te verzenden
Hoe sms-berichten te verzenden

Het is nodig

CD met stuurprogramma voor mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Verbind een mobiel telefoonnummer van elke operator. Kies een tarief dat handig is voor het verzenden van het vereiste aantal sms-berichten. Houd er ook rekening mee dat sommige operators abonnementsdiensten aanbieden voor sms-diensten van een bepaald bedrag tegen een bepaald maandelijks bedrag.

Stap 2

U kunt de details bekijken op de officiële websites van de operators in uw stad. U kunt ook de technische ondersteuningsdienst bellen en bij de operator informeren naar de beschikbare opties voor het organiseren van sms-berichten in overeenstemming met het volume en de database die u heeft.

Stap 3

Voer de nummers van het bestaande basisstation in het geheugen van de mobiele telefoon in. U kunt ze ook uit Excel importeren door eerst het stuurprogramma voor het mobiele apparaat te installeren vanaf de meegeleverde cd. Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die meestal bij de kit wordt geleverd. U kunt hiervoor ook draadloze Bluetooth-technologie gebruiken. Koppelen in PC Suite-modus. Synchroniseer het telefoonboek met de database in het programma.

Stap 4

Ga in uw mobiele telefoonsoftware naar het berichtenmenu. Schrijf uw mailingtekst en stuur deze vervolgens naar meerdere gebruikers vanuit uw contactenlijst in uw database. Als je het moet uitbreiden, zoek dan naar nummers op thematische sites, forums, corresponderende publieken in sociale netwerken en blogs.

Stap 5

Als u de mailing wilt automatiseren, heeft u speciale apparatuur en software nodig die zelfstandig de mailingtekst genereert en waarvoor u de verzendvoorwaarden zou kunnen voorschrijven. Er zijn ook speciale betaalde diensten voor het organiseren van mailings.

Aanbevolen: