Hoe De Flitser Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Flitser Te Verwijderen?
Hoe De Flitser Te Verwijderen?

Video: Hoe De Flitser Te Verwijderen?

Video: Hoe De Flitser Te Verwijderen?
Video: EASILY remove FLASH from WEDDING VIDEOS 2024, April
Anonim

Het gebruik van een flitser is niet altijd nodig bij het fotograferen. In sommige gevallen zal het alleen de inhoud van de afbeelding beschadigen. Dan moet het worden uitgeschakeld. Hoe u dit doet, hangt af van het apparaat.

Hoe de flitser te verwijderen?
Hoe de flitser te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Digitale camera's gebruiken een joystick om de flitsstanden te bedienen. Een van de laterale posities is gemarkeerd met een bliksemschicht. Als, zonder het menu van het apparaat te openen (dit is belangrijk), op de overeenkomstige zijknop van de joystick drukt, toont het display cyclisch pictogrammen: alleen een bliksem, een bliksem met de letter A, een doorgestreepte bliksem. De eerste komt overeen met de always-on-flitser, de tweede met de automatische modus, waarbij de flitser flitst afhankelijk van de lichtomstandigheden, en de derde met de always-off-flitser.

Stap 2

In mobiele telefoons is de flits meestal LED. Het is erg zwak, als het er al is. Om het te bedienen, gaat u naar de cameramodus en drukt u op een van de softkeys waarmee het menu wordt opgeroepen. Selecteer het item waarmee u de flitser kunt bedienen. U ziet drie opties die worden aangegeven door dezelfde pictogrammen als beschreven in de vorige stap. Kies degene die je wilt onder hen.

Stap 3

Filmcamera's hebben meestal geen menusysteem. In een dergelijk apparaat, als het een elektrische filmterugspoeling heeft, zet u de flitser uit met een speciale schakelaar. Bij afwezigheid van een dergelijke schakelaar werkt de flitser altijd in automatische of geforceerde modus, afhankelijk van het model van het apparaat. U kunt het niet uitschakelen door de batterijen te verwijderen - de film wordt niet teruggespoeld. Probeer het ook niet met uw vinger te blokkeren, want het felle licht dat door de vinger gaat, wordt rood en de foto krijgt de juiste tinten. Bovendien is de triggerpuls hoogspanning en is het mogelijk om een elektrische schok aan de vinger rechtstreeks via het beschermende transparante kussentje te ontvangen.

Stap 4

Voor een handmatige filmcamera met tape terugspoelen, zet u de flitser uit door de batterijen te verwijderen voordat u de lens opent (als u ze verwijdert nadat u de lens hebt geopend, heeft de condensator mogelijk tijd om op te laden en zal de flitser nog steeds flitsen, zij het misschien niet volledig kracht).

Stap 5

De eenvoudigste manier is om een externe flitser uit te schakelen. Zet hem ofwel uit met de schakelaar die er direct op zit, en geef dan een rustpuls met de testknop, of koppel hem gewoon los van het apparaat. Raak de contacten erop niet aan.

Aanbevolen: