Hoe De Flitser Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Flitser Te Controleren?
Hoe De Flitser Te Controleren?

Video: Hoe De Flitser Te Controleren?

Video: Hoe De Flitser Te Controleren?
Video: How to Use The Exposure Diamond to Balance Flash and Ambient Light | Mark Wallace 2024, Mei
Anonim

Vrijwel alle externe flitsers zijn veel krachtiger en helderder dan ingebouwde flitsers. Ze hebben echter verschillende bevoegdheden, wat hun belangrijkste kenmerk is. Want hoe krachtiger de flits, hoe meer grootschalige kamers ermee verlicht kunnen worden en hoe verder verwijderde objecten kunnen worden verlicht.

Hoe de flitser te controleren?
Hoe de flitser te controleren?

instructies:

Stap 1

Controleer de flitser op compatibiliteit met uw camera. Het is duidelijk dat als je een toestel koopt van hetzelfde merk als de camera, er geen problemen zijn. En als de fabrikant van de flitser anders is, is het belangrijk om je niet te vergissen. Vergelijk de houder (schoen) van de camera met de houder van het toestel.

Stap 2

Sluit een externe flitser aan op uw camera. Hier moet gezegd worden dat het de moeite waard is om verbinding te maken met je camera, omdat je daarmee blijft werken. Dus als de verkoper je dit niet toestaat, moet je twijfelen aan zijn eerlijkheid over het gekozen apparaat.

Stap 3

Probeer een verkoper of ander persoon te fotograferen met een flitser die "op het voorhoofd" is gericht. Fotografeer eerst op een afstand van één meter, dan drie meter. Als in beide gevallen geen overbelichting is opgetreden, is dit een goede flits en kun je deze veilig nemen.

Stap 4

Controleer de flitser zonder naar de indicator te kijken. Laat het ongeveer een minuut opladen. Omdat de gereed-indicator onmiddellijk kan gaan gloeien en er slechts 70-75% van het energieniveau op de condensator zal zijn. Maak testopnamen nadat de condensator volledig is opgeladen.

Stap 5

Maak een paar foto's over het plafond. Nogmaals, als er geen overbelichting in alle frames is, werkt de flitser naar behoren.

Stap 6

Volg bij het kopen van een flitser strikt de gebruiksrichtlijnen. Maak geen continue burst als je meer dan 20 keer schiet. Dit kan oververhitten en het hoofd beschadigen. Als u de flitser gebruikt, moet u altijd het diafragma openen, de ISO verhogen, waar mogelijk close-upfoto's maken en altijd nieuwe of nieuwe batterijen gebruiken.

Stap 7

Om de lamp de tijd te geven om af te koelen, vergroot u indien mogelijk de intervallen tussen de opnamen. Als de oververhittingsbeveiliging heeft gewerkt, neem dan een pauze van minimaal 15 minuten. Daarna wordt de normale flitsmodus hersteld. Als aan al deze eisen wordt voldaan, gaat je flitser lang mee.

Aanbevolen: