Een Videorecorder Schoonmaken

Inhoudsopgave:

Een Videorecorder Schoonmaken
Een Videorecorder Schoonmaken

Video: Een Videorecorder Schoonmaken

Video: Een Videorecorder Schoonmaken
Video: How To Clean VCR Heads - Improved Method 2024, April
Anonim

In sommige gevallen is het misschien niet nodig om de bandrecorder schoon te maken, maar als er bepaalde afspeelproblemen optreden, kunt u het beste een van de eenvoudige methoden gebruiken om de bandkop schoon te maken.

Een videorecorder schoonmaken
Een videorecorder schoonmaken

Noodzakelijk

videocassette schoonmaken

instructies:

Stap 1

Koop een schoonmaakvideoband bij winkels in uw stad. Nu zijn ze moeilijk te vinden in de uitverkoop omdat dergelijke spelers verouderd zijn. Probeer contact op te nemen met cd-rom-winkels en elektronicawinkels.

Stap 2

Als u een eenmalige reiniging van de videorecorder moet uitvoeren, koop dan slechts één cassette. Houd er rekening mee dat het in geen geval opnieuw mag worden gebruikt, dus als reiniging meer dan eens nodig is, koop dan meerdere stukken tegelijk.

Stap 3

Plaats een reinigingscassette in uw videorecorder en druk op om deze af te spelen. Wacht tot het eindigt, verwijder het dan en gooi het weg. Spoel het nooit terug en laat het na gebruik nooit in de speler zitten.

Stap 4

Gebruik een alternatieve methode om uw videorecorder schoon te maken. Om dit te doen, heb je een pluisvrije doek en gewone ontsmettingsalcohol nodig, die je bij je plaatselijke drogisterij kunt kopen. Open de klep van uw videorecorder, reinig de koppen met alcohol en veeg ze vervolgens af met een droge doek. Wees uiterst voorzichtig bij het uitvoeren van deze handeling om het afspeelapparaat niet te beschadigen.

Stap 5

Neem contact op met de servicecentra in uw stad en geef uw videorecorder af voor reiniging. Dit is geen erg handige manier, omdat het nu vrij moeilijk is om servicecentra te vinden die dergelijke diensten aanbieden.

Stap 6

Neem geen contact op met verkopers op markten of andere twijfelachtige verkooppunten om reinigingscassettes te kopen, aangezien u het apparaat kunt beschadigen. Blader ook door de videoverhuurlocaties in uw stad. Het is mogelijk dat ze nog VCR reinigingscassettes verkopen. Kijk ook eens bij verkooppunten voor huishoudelijke apparaten.

Aanbevolen: