Hoe Mini-terminals Voor IPay-kaarten Werken

Hoe Mini-terminals Voor IPay-kaarten Werken
Hoe Mini-terminals Voor IPay-kaarten Werken

Video: Hoe Mini-terminals Voor IPay-kaarten Werken

Video: Hoe Mini-terminals Voor IPay-kaarten Werken
Video: ipay на моб 2024, April
Anonim

Meer recent was het alleen mogelijk om met bankkaarten te betalen in grote winkels. Nu kunt u overal betalen voor een aankoop, service of uw saldo opwaarderen - u hoeft alleen maar een bankkaart, iPay-miniterminal, mobiele telefoon of laptop bij u te hebben.

Hoe mini-terminals voor iPay-kaarten werken
Hoe mini-terminals voor iPay-kaarten werken

MTS begon samen met PrivatBank een nieuwe technologie op de markt te brengen - de iPay-miniterminal, waarmee geldoverdrachten mogelijk zijn met een mobiel of computer. Bovendien werkt deze technologie in de netwerken van elke mobiele operator.

De iPay-miniterminal is een klein apparaatje in een plastic behuizing van 1,5 x 1,5 cm en is uitgerust met een speciale chip die gegevens leest van de magneetband van plastic kaarten VISA of MasterCard.

iPay wordt aangesloten op de koptelefoonaansluiting van een computer, laptop, tablet of smartphone met een macOS-, Windows- of Android-besturingssysteem. De verkoopprijs van dit apparaat, verkocht in de MTS-winkelketen of in de online winkel Ozone.ru, is 150 roebel. Bovendien wordt 100 roebel onmiddellijk na de eerste transactie teruggestort op de rekening van de klant.

De iPay-technologie wordt geactiveerd met behulp van een speciale applicatie met dezelfde naam, die gratis verkrijgbaar is in Google Play, de App Store of op de PrivatBank-website. De commissie voor het doen van betalingen via de iPay-terminal is 1,5% voor PrivatBank-kaarten. Bij betaling met kaarten van andere Russische of buitenlandse banken wordt 2, 7% in rekening gebracht. De klant kan, naar zijn keuze, de opbrengst van de verkoop van diensten of goederen overschrijven naar de kaart of zijn zichtrekening.

Dergelijke technologie zal degenen helpen die geen contant geld bij zich hebben op het moment dat ze een aankoop doen. Het zal ook nuttig zijn voor iedereen die werkt op het gebied van service en handel - ondernemers van het midden- en kleinbedrijf, taxichauffeurs, verzekeringsagenten of eigenaren van online winkels. Dankzij iPay kan overal en op een geschikt moment worden afgerekend, wat ongetwijfeld voordelig is voor iedereen - zowel klanten als ondernemers.

Aanbevolen: