Hoe IPhone 4 Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone 4 Bij Te Werken
Hoe IPhone 4 Bij Te Werken

Video: Hoe IPhone 4 Bij Te Werken

Video: Hoe IPhone 4 Bij Te Werken
Video: HOW TO INSTALL/UPDATE APPLE IOS 14 BETA FOR IPHONE 4 TO 11 Pro | Nico TV 2024, Mei
Anonim

In september 2013 bracht Apple een volledig nieuw besturingssysteem voor zijn apparaten uit - iOS 7. Met deze firmware begonnen telefoons er compleet anders uit te zien. Voor de iPhone 4 is dit de nieuwste beschikbare firmware.

Hoe iPhone 4 bij te werken
Hoe iPhone 4 bij te werken

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om het besturingssysteem op de iPhone bij te werken. De eerste is om de telefoon via Wi-Fi op het apparaat zelf bij te werken. Hiervoor heb je een wifi-internetbron, een telefoonlading van meer dan 60% of een op de telefoon aangesloten oplader nodig. Om bij te werken, gaat u naar het menu-item "Instellingen", voert u het submenu "Algemeen" in en vervolgens "Software-update".

Stap 2

In het geopende venster wordt u gevraagd de software bij te werken, akkoord te gaan en te wachten op het downloaden en updaten van de firmware van de telefoon. Het is belangrijk om tijdens de update het internet niet uit te schakelen of de vliegtuigmodus in te schakelen, anders stopt de iOS-download en wordt de telefoon niet bijgewerkt. Wanneer de software is gedownload, begint de telefoon deze te installeren. Schrik niet van het zwarte scherm van uw smartphone, het bedrijfsbord dat erop verschijnt - een afgebeten appel, de downloadregel eronder - geeft het software-installatieproces aan. Na installatie wordt de telefoon ingeschakeld en kunt u genieten van alle voordelen van het nieuwe besturingssysteem.

Stap 3

De tweede manier om nieuwe software te installeren is via iTunes. Het is handig voor degenen die de firmware niet via Wi-Fi kunnen bijwerken. U kunt het iTunes-programma downloaden om de iPhone vanaf uw computer te bedienen vanaf de officiële Apple-website. Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel, start iTunes en open de iPhone. De bijbehorende knop zou in de rechterbovenhoek van het scherm moeten verschijnen. Wanneer het apparaat wordt geopend, klikt u op "Update" en wacht u tot het firmwarebestand wordt gedownload. Koppel uw telefoon niet los van uw computer totdat iOS is geïnstalleerd en zorg er ook voor dat uw internetverbinding ononderbroken is.

Aanbevolen: