Hoe Akoestiek Aansluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Akoestiek Aansluiten
Hoe Akoestiek Aansluiten

Video: Hoe Akoestiek Aansluiten

Video: Hoe Akoestiek Aansluiten
Video: How to | Thuis Studio Maken! | Bax Music 2024, April
Anonim

Een hoogwaardig luidsprekersysteem dat op een computer is aangesloten, kan u niet alleen het plezier geven om naar muziek te luisteren, maar ook surround en hoogwaardig geluid in verschillende games en bij het kijken naar films. Veel mensen zijn niet tevreden met gewone computerluidsprekers en vaak willen computerbezitters hun audioapparatuur verbeteren. In dit artikel leert u hoe u passieve akoestiek aansluit op een computer met behulp van een ontvangerversterker met RCA-connectoren en 5.0-luidsprekers.

Hoe akoestiek aansluiten
Hoe akoestiek aansluiten

instructies:

Stap 1

Uw ontvanger moet minimaal 5 analoge RCA-ingangen hebben. Plaats de receiver en speakers in de juiste opstelling rondom de computer, en sluit vervolgens de receiver aan op de akoestiek via de bijbehorende connectoren op het achterpaneel.

Stap 2

Pas nadat de luidsprekers op de receiver zijn aangesloten, kan deze worden aangesloten op de computersysteemeenheid.

Stap 3

Verwissel de connectoren niet bij het aansluiten - onthoud in welke aansluiting de kabels van bepaalde luidsprekers zich bevinden. Sluit de subwoofer aan op de gele aansluiting aan de achterkant van uw computer.

Stap 4

Geef in de geluidsinstellingen van de geluidskaart aan dat je een uitvoerapparaat wilt aansluiten op het middenkanaal (subwoofer) door de gele connector te markeren. Als u zich vergis, kunt u het middenkanaal en de bas op elk moment omwisselen.

Stap 5

Er moeten nog twee kabels aan de achterkant van de systeemeenheid worden aangesloten op de line-in en de microfoon-in.

Stap 6

Als je receiver een analoge ingang en een signaaluitgang voor een subwoofer heeft, kun je er een passieve subwoofer op aansluiten, maar als je geen subwoofer hebt, kun je het ook zonder doen, met alleen de receiver en luidsprekers in het systeem. De subwoofer kan niet alleen passief, maar ook actief zijn - gevoed via het lichtnet.

Stap 7

Als u actieve, niet passieve, akoestiek wilt aansluiten zonder een ontvanger-versterker te gebruiken, heeft u een actieve subwoofer nodig met een signaalversterker en kabelconnectoren die er al in zijn geïnstalleerd. Alle luidsprekers zijn aangesloten op de subwooferaansluitingen op het achterpaneel en de subwoofer is al aangesloten op de computer.

Aanbevolen: