Waarom Is Een Witte Iphone Duurder Dan Een Zwarte?

Inhoudsopgave:

Waarom Is Een Witte Iphone Duurder Dan Een Zwarte?
Waarom Is Een Witte Iphone Duurder Dan Een Zwarte?

Video: Waarom Is Een Witte Iphone Duurder Dan Een Zwarte?

Video: Waarom Is Een Witte Iphone Duurder Dan Een Zwarte?
Video: 15 iPhone Features You've Been Using WRONG This Whole Time ! 2024, Maart
Anonim

Kopers vragen zich vaak af waarom witte iPhone-modellen duurder zijn dan zwarte, aangezien het prijsverschil tussen hen tienduizenden roebel kan bedragen. Het antwoord op deze vragen is vrij eenvoudig - het is voldoende om enkele nuances van hun productie en verkoop te kennen.

Waarom is een witte Iphone duurder dan een zwarte?
Waarom is een witte Iphone duurder dan een zwarte?

Zwart versus wit

Volgens een onderzoek onder iPhone-gebruikers gaf 74% de voorkeur aan een zwart hoesje, terwijl 26% koos voor een witte telefoon. Onderzoekers geloven dat deze verdeling van voorkeuren te wijten is aan de stevigheid en ernst van de zwarte iPhone, die belangrijker is voor een volwassen publiek, terwijl wit vaker de voorkeur heeft van jongeren. Kopers zijn niet in de war, zelfs niet door de mogelijke instabiliteit van de zwarte telefoon voor krassen en schaafwonden.

Andere Apple-apparaten zijn gevoelig voor vergelijkbare trends - 54% van de kopers kiest de zwarte iPod touch en 46% kiest de witte, terwijl de iPad-ratio 66% tot 34% is.

Bij de aanschaf van een wit iPhone-model is het erg belangrijk om te letten op de officiële leveringen van deze kleuroptie in uw land. Als de fabrikant er geen reclame voor heeft gemaakt op zijn website, is de witte iPhone in de winkels hoogstwaarschijnlijk een nep- of namaakproduct en heeft het niets te maken met het oorspronkelijke merk. Bij aanschaf van zo'n iPhone kunnen er vervolgens problemen ontstaan met de service, firmware en andere incompatibele technische problemen.

Witte iPhone kosten

De hogere kosten van het witte kleurenmodel van de iPhone hangen samen met de beperkte release van communicators in een dergelijk geval. Het belangrijkste doel van deze klassieke marketingtruc is juist om de waarde van een pseudo-exclusief te verhogen. In dit geval betaalt de koper een groot bedrag, niet voor de functionaliteit van de iPhone, maar voor de zeldzaamheid ervan, wat het zelfrespect van de koper aanzienlijk verhoogt.

Apple speelt in op de wens van de jeugd van tegenwoordig om zich te onderscheiden van de rest en de witte exclusieve iPhone draagt daar op de best mogelijke manier aan bij.

De standaardkleur van deze populaire telefoons is altijd zwart geweest, maar beperkte edities van witte kleurmodellen hebben de iPhone-lijn aanzienlijk vernieuwd. Tegelijkertijd hoefden de ontwikkelaars niet eens wijzigingen aan te brengen in de functionaliteit van de telefoon - het was voldoende voor Apple om witte iPhones in beperkte hoeveelheden uit te brengen, zodat modieuze kopers met bepaalde financiële mogelijkheden een nieuw product van hun favoriete fabrikant. Zo slaagde de witte iPhone er alleen al door de kleur van zijn lichaam in om de strikte zwarte telefoon in populariteit te overtreffen bij het jeugdpubliek en een nieuwe superstijlvolle trend te worden.

Aanbevolen: