Een Nummer In Een Samsung Van De Zwarte Lijst Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Nummer In Een Samsung Van De Zwarte Lijst Verwijderen
Een Nummer In Een Samsung Van De Zwarte Lijst Verwijderen

Video: Een Nummer In Een Samsung Van De Zwarte Lijst Verwijderen

Video: Een Nummer In Een Samsung Van De Zwarte Lijst Verwijderen
Video: How To Remove Blacklist Number Samsung Any Keyped Mobile & Guru Music 2 | Delete Blacklist 2024, April
Anonim

Sommigen van jullie hebben waarschijnlijk minstens één keer een onaangename situatie meegemaakt waarin iemand een mobiele telefoon belt en zwijgt. Verschrikkelijke oproepen worden zowel dag als nacht tientallen keren gehoord. Misschien maakt iemand een grapje, of ze kunnen je opzettelijk irriteren.

een nummer van de zwarte lijst verwijderen
een nummer van de zwarte lijst verwijderen

instructies:

Stap 1

Om vervelende oproepen voor abonnees van het mobiele netwerk te voorkomen, is er een "Black List" -service. U hoeft alleen het telefoonnummer aan de zwarte lijst toe te voegen, en oproepen hiervan zullen de abonnee gewoon niet bereiken. U kunt niet alleen mobiele nummers aan de zwarte lijst toevoegen, maar ook stads-, intercity- en internationale nummers. Dat wil zeggen, als een abonnee wiens telefoonnummer is opgenomen in de "Black List" u belt, kan de beller geen contact met u opnemen en hoort hij een bericht over een foutieve oproep.

Stap 2

Maar wat als u per ongeluk het gewenste abonneenummer op de zwarte lijst heeft gezet? Om een contactpersoon van de zwarte lijst van een Samsung-telefoon te verwijderen, gaat u naar het hoofdmenu, opent u instellingen, vervolgens toepassingen, oproepen, alle oproepen, zwarte lijst.

Stap 3

Hier zie je alle nummers die je ooit hierheen hebt gebracht. Haal het vinkje weg naast het gewenste nummer. De volgorde van de stappen kan verschillen, afhankelijk van de aanpassing van de Samsung-telefoon.

Stap 4

Open het oproeplogboek om een abonnee van de zwarte lijst op de telefoon met touchscreen te verwijderen. Houd vervolgens het nummer ingedrukt dat u van de zwarte lijst wilt verwijderen. Bekijk de lijst met voorgestelde acties die u met het geselecteerde nummer kunt doen.

Stap 5

Selecteer - "verwijderen van de zwarte lijst". Er verschijnt een melding dat het nummer succesvol is verwijderd. Ook kunt u op de website van uw operator gemakkelijk nummers toevoegen of verwijderen, de nummers op de "Black List" bekijken, de dienst activeren of deactiveren.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het werken met applicaties op uw telefoon. Maak geen fouten om in de toekomst geen belangrijk telefoontje te missen. Bekijk de informatie over de services zorgvuldig, want alle applicaties zijn erop gericht u te helpen, niet om u in verwarring te brengen.

Aanbevolen: