Een Persoon Op Een Telefoon Op De Zwarte Lijst Zetten?

Inhoudsopgave:

Een Persoon Op Een Telefoon Op De Zwarte Lijst Zetten?
Een Persoon Op Een Telefoon Op De Zwarte Lijst Zetten?

Video: Een Persoon Op Een Telefoon Op De Zwarte Lijst Zetten?

Video: Een Persoon Op Een Telefoon Op De Zwarte Lijst Zetten?
Video: Algemene voorwaarden: De zwarte & grijze lijst. Wanneer zijn je voorwaarden onredelijk? 2024, April
Anonim

Je hebt het uitgemaakt met je geliefde (liefje), beledigende oproepen komen met een alarmerende frequentie, of je wilt gewoon niet communiceren met een bepaalde abonnee. In dit geval is het tijd om de functie van de mobiele telefoon "Black List" onder de knie te krijgen

Zwarte lijst
Zwarte lijst

instructies:

Stap 1

Dus de eerste manier. Neem voor hulp contact op met uw mobiele provider. Opgemerkt moet worden dat van alle bij ons bekende mobiele operators alleen Megafon en Skylink deze service bieden. De dienst wordt betaald, maar geen factuur. De rest van de exploitanten beweert dat er geen vraag is naar een dergelijke dienst en ze zien geen zin om deze in te voeren.

Stap 2

De tweede manier. Bijna alle moderne modellen mobiele telefoons hebben al de mogelijkheid om een telefoonnummer toe te voegen aan de "zwarte lijst".

Stap 3

Ga naar het telefoonmenu - "Contacten" (of "Telefoonboek", afhankelijk van het telefoonmodel). Selecteer het contact dat u op de zwarte lijst wilt zetten en bewerk het vervolgens.

Stap 4

Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Voeg telefoon toe aan de zwarte lijst" en bevestig uw keuze. Nu hoort de vervelende gesprekspartner korte piepjes bij het kiezen van je nummer.

Stap 5

Twee kleine opmerkingen: eerst voor de mobiel, aangezien de instellingen van verschillende modellen kunnen verschillen; ten tweede, als u de simkaart naar een andere telefoon verplaatst, moet de installatie worden herhaald.

Aanbevolen: