Hoe U De Diagonaal Van Uw Tv Kiest

Inhoudsopgave:

Hoe U De Diagonaal Van Uw Tv Kiest
Hoe U De Diagonaal Van Uw Tv Kiest

Video: Hoe U De Diagonaal Van Uw Tv Kiest

Video: Hoe U De Diagonaal Van Uw Tv Kiest
Video: Beste aanpak om een ​​cel diagonaal te splitsen in Excel (twee koppen in één cel) 2024, Mei
Anonim

De tijd staat niet stil en elk jaar verrassen de nieuwste technologieën ons met hun nieuwigheden. Dit geldt ook voor televisies. Elk gezin, ongeacht inkomen en sociale status, heeft een tv-toestel, en meestal meer dan één. En het is al onmogelijk om je leven voor te stellen zonder deze magische "doos met troubadours". Maar de dagen van omvangrijke, zware tv's zijn voorbij. Een nieuw tijdperk is aangebroken - de tijd van flat-panel lcd-tv's met enorme schermen. Weet je niet goed hoe je de juiste tv-diagonaal moet kiezen, dan helpen wij je hierbij.

Hoe u de diagonaal van uw tv kiest
Hoe u de diagonaal van uw tv kiest

Noodzakelijk

Geld om een tv te kopen en enige kennis van ergonomie

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst welke tv je wilt kopen. Het is veiliger om apparatuur van Japanse merken te kopen, omdat ze zich van de beste kant op de markt hebben bewezen.

Stap 2

Bepaal vervolgens een plek in het appartement waar de nieuwe tv komt te staan. Dit is een heel belangrijk punt, dus neem het serieus. Als je je tv in een keuken of een kamer tot acht vierkante meter wilt plaatsen, dan is een 19-inch of 22-inch LCD-scherm perfect voor jou.

Stap 3

Tv kijken moet worden uitgevoerd op een afstand van meer dan anderhalve meter van het scherm. De beeldkwaliteit op een tv hangt af van de schermresolutie, gemeten in pixels. Voor tv's met een diagonaal van 19 en 22 inch is de resolutie 800? 600 of 640? 480 pixels. Over het algemeen geldt: hoe hoger de schermresolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.

Stap 4

Als je een tv nodig hebt in een kamer groter dan 10 vierkante meter, raden we een diagonaal van 26 tot 37 inch aan. Deze tv's hebben een groot aantal verschillende functies en zijn ook perfect voor het bekijken van dvd-films van hoge kwaliteit, kabel- en satelliet-tv-uitzendingen in digitaal formaat.

Aanbevolen: