Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Controleren
Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Controleren
Video: Hoe u uw bedrade thermostaat zelf kunt vervangen - de Netatmo Smart Thermostat installeren 2024, April
Anonim

Het komt voor dat je een simkaart vindt, waarvan je het nummer gewoon niet uit de diepten van je geheugen kunt halen. U kunt een telefoonnummer op verschillende manieren controleren, het belangrijkste is om de magische combinaties van cijfers te kennen.

Hoe u uw telefoonnummer kunt controleren
Hoe u uw telefoonnummer kunt controleren

instructies:

Stap 1

Als er geld op de SIM-kaartrekening staat en u kunt bellen vanaf dit nummer, bel dan uw huidige telefoonnummer, uw huis met de identificatie van inkomende telefoonnummers, evenals uw vriend of moeder, en hij of zij zal u het nummer vertellen waarmee u belt.

Stap 2

In het geval dat het saldo op de gevonden simkaart nul is, onderneem dan acties die individueel zijn voor elke mobiele operator. Het belangrijkste is dat u weet welke simkaart van welke operator u in handen heeft.

Stap 3

Als de vondst behoort tot de mobiele communicatie van Beeline, kies dan * 110 * 10 # en druk op de belknop. Na een paar minuten ontvangt u een antwoord via sms met het felbegeerde nummer.

Stap 4

Als u de gelukkige eigenaar bent van een MTS-nummer, dat u nog steeds niet kent vanwege de perikelen van het lot, probeer dan de combinatie * 112 # en druk op de belknop. Heb nog een paar minuten geduld totdat je een sms ontvangt waarin je bent - oh, een wonder! - zoek het nummer van de gevonden kaart.

Stap 5

Aanbeveling voor een Megafon gsm-abonnee: concentreer je, richt al je aandacht op het telefoonscherm en druk na het kiezen van * 127 # op de belknop. In de ontvangen sms vindt u rustig het gewenste nummer terug.

Stap 6

Ten slotte moeten degenen die de simkaart van de Smarts-operator hebben gevonden, ook op de knoppen met de waarden * 127 # klikken. Als reactie ontvang je een sms met het nummer dat je zo hard nodig hebt.

Stap 7

Als de bewerking met het opvragen van het huidige simkaartnummer om de een of andere reden is mislukt, probeer dan de helpdesk van de telefoonnetwerkoperator te gebruiken. Beeline-eigenaren worden geadviseerd om 0611 te bellen, MTS-simkaarthouders - 0890, degenen wiens vondst tot het Megafon-netwerk behoort - 0500, en Smarts-abonnees - bel 121.

Aanbevolen: