Hoe Het Telefoonnummer Van MTS . Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Van MTS . Te Controleren
Hoe Het Telefoonnummer Van MTS . Te Controleren

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van MTS . Te Controleren

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van MTS . Te Controleren
Video: Fraude met QR-codes: ‘Makkelijk te koop via Instagram’ 2024, Maart
Anonim

Als je net een simkaart hebt gekocht bij een MTS-operator, is het onwaarschijnlijk dat je het uitgegeven nummer meteen zult onthouden, hoewel je het misschien nodig hebt bij het aanvullen van het saldo of bij het opgeven van gegevens. Er zijn verschillende manieren om uw nummer te controleren.

Hoe het telefoonnummer van MTS. te controleren
Hoe het telefoonnummer van MTS. te controleren

instructies:

Stap 1

Plaats de MTS-simkaart in uw apparaat. Verwijder hiervoor de achterkant van het apparaat en verwijder daar de batterij. Er is een compartiment onder de batterij waar u uw kaart moet installeren. In overeenstemming met de aanwijzingen op het paneel en de vorm van de connector, plaatst u uw simkaart en plaatst u de batterij en vervolgens het telefoonhoesje terug.

Stap 2

Schakel uw apparaat in. Wacht tot het downloaden is voltooid en zorg ervoor dat het netwerk is gevonden met behulp van de mobiele netwerkindicator op het startscherm. Als dit de eerste keer is dat u deze simkaart in het apparaat plaatst, ontvangt u een welkomst-sms-bericht.

Stap 3

MTS heeft een speciale service waarmee u uw mobiele telefoonnummer kunt achterhalen. Ga hiervoor naar de kiesmodus op je toestel en voer een cijfercombinatie 0887 in, waarna je een sms ontvangt met de nodige gegevens.

Stap 4

Het geheugen van de nieuwe simkaart van MTS bevat ook de belangrijkste parameters, waaronder je telefoonnummer. Open hiervoor de notebook van het apparaat en kijk helemaal bovenaan de lijst. Als er niets wordt weergegeven, gaat u naar het instellingenmenu en schakelt u de weergave van contacten in die op de simkaart zijn vastgelegd.

Stap 5

U kunt ook elke telefoon bellen die een nummerherkenningsfunctie heeft. Nadat u hebt gebeld, toont het display van het andere apparaat uw nummer waarop uw simkaart is geregistreerd.

Stap 6

U kunt uw nummer ook bekijken op de verpakking van de MTS-kit. Altijd bij de aankoop van de kaart worden details uitgegeven, die ofwel rechtstreeks op de doos van de simkaart van de operator worden aangegeven, of in de verpakking worden gestoken, die de gebruiksaanwijzing, een plastic kaart en een contract bevat. Op al deze papieren kan ook uw nummer worden vermeld. Als er geen gegevens op deze documenten staan, moet u een stuk papier krijgen waarop de relevante informatie is geschreven.

Aanbevolen: