Hoe U Een Telefoonnummer Kunt Invoeren En De Eigenaar Gratis Online Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Telefoonnummer Kunt Invoeren En De Eigenaar Gratis Online Kunt Vinden
Hoe U Een Telefoonnummer Kunt Invoeren En De Eigenaar Gratis Online Kunt Vinden

Video: Hoe U Een Telefoonnummer Kunt Invoeren En De Eigenaar Gratis Online Kunt Vinden

Video: Hoe U Een Telefoonnummer Kunt Invoeren En De Eigenaar Gratis Online Kunt Vinden
Video: Verdien SNEL $ 1.348,30+ PayPal-geld! (Geen limieten)-Verdien online geld | Branson Tay 2024, April
Anonim

Heel vaak moeten mobiele abonnees een telefoonnummer invoeren en de eigenaar gratis online vinden. Dit helpt om uzelf en uw dierbaren te beschermen tegen de inmenging van vreemden en indringers in uw privacy.

Er zijn manieren om een telefoonnummer in te toetsen en de eigenaar gratis online te achterhalen
Er zijn manieren om een telefoonnummer in te toetsen en de eigenaar gratis online te achterhalen

instructies:

Stap 1

Er is inderdaad een mogelijkheid om een telefoonnummer in te toetsen en de eigenaar gratis online te achterhalen, maar het is belangrijk om toegang tot verdachte sites en personen te vermijden. Het risico is groot genoeg dat u deze keer het slachtoffer wordt van online oplichting. Er zijn echter geverifieerde bronnen, waarvan de links hieronder staan. Bijvoorbeeld sites "Wie heeft mij gebeld?" en "Wiens telefoonnummer" bevatten een database met verschillende telefoonnummers, die dagelijks wordt bijgewerkt. Hier kunt u de database doorzoeken op een verdacht nummer of hulp vragen aan andere gebruikers die mogelijk een soortgelijk probleem hebben ondervonden.

Stap 2

Sociale netwerken, met name VKontakte, de grootste in Rusland en de GOS-landen, zijn een behoorlijk effectieve manier om een telefoonnummer te typen en de eigenaar te achterhalen. Hier kun je de zoekopdracht gebruiken: misschien is het nummer waarin je geïnteresseerd bent genoemd door iemand in hun berichten of nieuws. Word ook lid van gemeenschappen en groepen om onbekende nummers te identificeren. Besteed speciale aandacht aan degenen die in uw stad of regio zijn geregistreerd.

Stap 3

Als u gratis een telefoonnummer wilt invoeren en de eigenaar online wilt achterhalen, kunt u uw geluk beproeven en het nummer invoeren in een willekeurige internetzoekmachine, bijvoorbeeld Google of Yandex. Het is handig om links te vinden die leiden naar sites voor advertenties, het zoeken naar werk en andere bronnen, waar abonnees vaak hun nummers achterlaten als retourcoördinaten.

Stap 4

Wetshandhavingsinstanties en werknemers van mobiele bedrijven hebben de mogelijkheid om een telefoonnummer in te drukken. U moet contact met hen opnemen als oproepen of dreigende berichten "binnenstromen" van een onbekend nummer. Dergelijke acties zijn een goede reden om een aanvaller te vinden. Schrijf een verklaring op, met vermelding van het vereiste aantal en de redenen waarom u het zou moeten vinden. Medewerkers van de relevante structuren zullen de abonnee onafhankelijk identificeren en als er illegaal geld van uw nummer is afgeschreven, zullen ze worden terugbetaald door het mobiele bedrijf waarvan u klant bent.

Stap 5

Een eenvoudige, maar niet altijd effectieve manier om de eigenaar van het nummer gratis te punchen, is door hem simpelweg te bellen vanaf een andere simkaart (bijvoorbeeld een oude en ongebruikte). Vergeet niet op de eerste drie cijfers van het nummer te letten, want als het niet in Rusland is geregistreerd, kunnen de gesprekskosten behoorlijk hoog zijn. U kunt achterhalen tot welke operator een bepaald nummer behoort door de eerste cijfers in te voeren via een van de internetzoekmachines.

Aanbevolen: