Hoe Ip TV Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Ip TV Aan Te Sluiten
Hoe Ip TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Ip TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Ip TV Aan Te Sluiten
Video: How to use IPTV with Smart TV [Bestbuyiptv] 2024, April
Anonim

IP-televisie is een moderne benadering van omroep. Met het digitale signaal krijgt u een beter beeld. Bovendien hoeft u geen extra apparatuur te kopen, kabels aan te leggen of bekkens op te zetten. Het contract voor de levering van deze dienst en de software zijn alles wat je nodig hebt. De televisie verschijnt direct op uw computer.

Hoe ip TV aan te sluiten
Hoe ip TV aan te sluiten

Noodzakelijk

aangesloten ip-tv-service, IP-tv-speler

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw provider of u verbinding kunt maken met deze service. Zodra de exploitant ervan overtuigd is dat het technisch haalbaar is, sluit u een contract met hem. Als het technisch niet mogelijk is, stap dan over naar een andere aanbieder. De IP-televisiedienst kan immers alleen worden geleverd door een operator die u internettoegang biedt.

Stap 2

Na het sluiten van het contract ontvangt u instructies voor het configureren van de software. Als uw computer via een modem met internet is verbonden, zijn aanvullende instellingen vereist. Als u niet zeker weet of u de modem zelf correct kunt configureren, vraag dan de tuners om dit voor u te doen.

Stap 3

Om de tv afspeelbaar te maken, downloadt u de IP-tv-speler van borpas.info, als de operator geen andere speler heeft opgegeven. Tijdens de installatie moet u uw stad of regio en operator selecteren in de instellingen. Eindelijk opnieuw opstarten. IP TV staat nu in uw computer.

Stap 4

Als na het installeren en configureren van alle benodigde componenten de video niet wordt weergegeven, maar er wordt gebufferd, blokkeert uw antivirusprogramma enkele van de mogelijkheden van de IP-TV-speler. Om het probleem op te lossen, voegt u IpTvPlayer.exe toe aan uitsluitingen of vertrouwde programma's. Start opnieuw op en geniet van ip TV.

Aanbevolen: