Hoe Een Iphone Nieuw Leven In Te Blazen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Iphone Nieuw Leven In Te Blazen
Hoe Een Iphone Nieuw Leven In Te Blazen

Video: Hoe Een Iphone Nieuw Leven In Te Blazen

Video: Hoe Een Iphone Nieuw Leven In Te Blazen
Video: How to Transfer Everything from Your Old iPhone to iPhone 12 and 12 Pro 2024, Maart
Anonim

Het uitvoeren van de "revival" iPhone-bewerking hangt af van veel parameters, variërend van het model van het apparaat tot de specifieke oorzaak van het probleem. De voorgestelde stappen zijn niet universeel en garanderen geen iPhone-herstel, hoewel ze het meest worden aanbevolen.

Hoe een iphone nieuw leven in te blazen
Hoe een iphone nieuw leven in te blazen

Het is nodig

  • - iPhone PC-suite;
  • - iFile

instructies:

Stap 1

Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knoppen van het apparaat (rechthoekige knop aan de bovenkant van de iPhone) en Home (grote ronde knop aan de voorkant van het scherm van het apparaat) om de gadget uit te schakelen met behulp van de harde reset-methode.

Stap 2

Druk op de aan / uit-knop om de iPhone te activeren en ga naar de map / System / Library / SystemConfiguration / mobilewatch met behulp van de geïnstalleerde bestandsbeheerder (iPhone PC Suite, iPhone Manager, iFile, iBrickr en dergelijke).

Stap 3

Maak een kopie van het mobilewatchdog-bestand en sla het op op het bureaublad van uw computer.

Stap 4

Verwijder het mobilewatchdog-bestand van het apparaat met behulp van de door u gekozen bestandsbeheerder en druk tegelijkertijd op de Aan / Uit- en Home-knoppen om de iPhone opnieuw te starten.

Stap 5

Druk op de aan/uit-knop om naar de volgende stap te gaan en wacht tot het moment van inschakelen (het proces kan één tot vijf minuten duren).

Stap 6

Herstel het eerder opgeslagen mobilewatchdog-bestand met behulp van de geselecteerde bestandsbeheerder op de iPhone en druk tegelijkertijd op de Home- en Power On / Off-knoppen om de laatste herstart uit te voeren.

Stap 7

Zet de telefoon aan door op de aan/uit-knop te drukken en controleer het herstel.

Stap 8

Ga naar het menu-item "Instellingen" op de hoofdpagina van het apparaat en selecteer het item "Home-knop" om extra verborgen instellingen uit te voeren die zijn ontworpen om de iPhone te "doen herleven".

Stap 9

Selecteer het Spotlight-zoekgedeelte en schakel de selectievakjes uit voor alle actieve apps: app zoeken, muziek, contacten, berichten, boeken en video's.

Stap 10

Houd de aan / uit-knop van het apparaat ingedrukt totdat een rode schuifregelaar verschijnt met de prompt "Uitschakelen".

Stap 11

Sleep de schuifregelaar van links naar rechts en wacht tot het tandwiel niet meer draait op het iPhone-scherm.

Stap 12

Zet je iPhone aan met een enkele druk op de aan/uit-knop.

Aanbevolen: