Xiaomi Mi Note 2: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Xiaomi Mi Note 2: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Xiaomi Mi Note 2: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Mi Note 2: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Mi Note 2: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Xiaomi Mi Note 2 полный обзор уценённого флагмана. Стоит ли брать в конце 2018 года? review 2024, Mei
Anonim

De Xiaomi Mi Note 2-smartphone werd al in 2016 aangekondigd, maar heeft nog steeds zijn fans en kan andere, latere modellen omzeilen op het gebied van technische kenmerken.

telefoon
telefoon

Korte beschrijving en prijs

In navolging van de Xiaomi mi note pro verscheen het model Xiaomi Mi Note 2. De presentatie vond plaats op 25 oktober 2016. De telefoon is al bijna 3 jaar op de markt, te rekenen vanaf de releasedatum, maar de bespreking van de voordelen ervan is nu nog steeds relevant. Momenteel (2019) kan deze smartphone worden gekocht voor 17-20 duizend roebel (eerst was de prijs ongeveer 25.000 roebel).

Nu zijn de kosten redelijk betaalbaar, bovendien krijgt de consument voor dit geld een redelijk hoogwaardige Chinese telefoon met een interessant modern ontwerp en goede "vulling". Het is erg mooi met een slank gebogen scherm en een echt krachtige snelle processor. Dankzij de uitstekende chip scoorde dit model 129 662 punten op de "antutu" -service en kreeg een score van 9, 29 uit 10. Het is vermeldenswaard dat het aantal gescoorde punten overeenkomt met het niveau van de smartphone van de sub -vlaggenschip en vlaggenschip van vorig jaar.

Specificaties:

De telefoon draait op het besturingssysteem Android 6.0 en ondersteunt alle moderne communicatieformaten. De processor is een quad-core met een frequentie van 2350 MHz van de Qualcomm Snapdragon 821 MSM 8996 Pro-modificatie. De grafische chip is ook modern en krachtig: Adreno 530 op 624 MHz, waardoor games eenvoudig kunnen vliegen. In 2015 was deze videokaart bijvoorbeeld de snelste voor mobiele apparaten. Het geheugen van het toestel kan niet worden uitgebreid en is ook niet nodig. Het heeft immers 64 GB ingebouwd geheugen en 4 GB RAM.

Het toestel heeft ook een prachtige batterij met een capaciteit van 4070 milliampère per uur. Er is een mogelijkheid tot snelladen. De oplaadconnector wordt gebruikt door de nog niet wijdverbreide USB Type-C. Camera's in dit model zijn erg goed: de hoofdcamera heeft een resolutie van 22 megapixels en de voorste - 8 megapixels. De camera schrijft ook video met 30 frames per seconde en een resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Er is autofocus en de mogelijkheid om in de macro-modus te fotograferen, wat niet zo vaak het geval is bij smartphones.

Simkaarten van het type nano-SIM werken om de beurt, het toestel heeft 2. Display met een diagonaal van 5,7 inch. OLED-scherm productietechnologie. De afgeronde randen zijn gemaakt van glas en metaal. Het ontwerp van de gadget en de uitrusting zijn zeer degelijk. De smartphone zelf rechtvaardigt zijn prijs. Dit blijkt uit zijn beoordeling door mensen die de kans hadden om dit mobiele apparaat te gebruiken.

Gebruiker reviews

Consumenten reageren positief op de smartphone. Absoluut iedereen merkt de prestaties, de afwezigheid van bevriezingen en andere soortgelijke problemen op. Veel mensen praten over een uitstekend schermbeeld, stijlvol uiterlijk en hoge kwaliteit van de uitgegeven foto's en vergelijken het zelfs met de Samsung Galaxy. Er zijn mensen die genieten van de functie voor gesplitst scherm in twee gebieden. Volgens gebruikers blijft de batterij een dag in een actieve modus, in een minder actieve modus - twee, en in de standby-modus kan deze tot vier dagen meegaan.

Maar naast de positieve aspecten heeft de xiomi mi laptop ook nadelen. Ten eerste is de behuizing van het mobiele apparaat erg glad. Koop daarom direct een hoes en plak er een beschermfolie op. Ten tweede stelt de camera niet altijd goed scherp als de belichting onvoldoende is. Het probleem is heel eenvoudig opgelost: je hoeft alleen te fotograferen bij goede verlichting. Een van de tekortkomingen was de ongebruikelijke connector voor het opladen van het apparaat. Dit "probleem" kan niet worden opgelost, en dat is ook niet nodig. De belangrijkste functies en het uiterlijk zorgen er immers voor dat de eigenaar de gadget gedurende de hele gebruiksperiode bewondert.

Aanbevolen: