Xiaomi Weloop Hey 3S: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Xiaomi Weloop Hey 3S: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Xiaomi Weloop Hey 3S: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Weloop Hey 3S: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Weloop Hey 3S: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Xiaomi WeLoop Hey 3S Умные часы - обзор и тестирование новых спортивных часов 2024, Mei
Anonim

Miniatuurgadgets die beweging, hartslag en stappen kunnen volgen, worden steeds populairder. Xiaomi heeft geprobeerd een fitnessarmband en een smartwatch in één apparaat te combineren. Het Xiaomi Weloop Hey 3S sporthorloge combineert handige functies, design en gemak.

Xiaomi Weloop Hey 3S: beoordeling, specificaties, prijs
Xiaomi Weloop Hey 3S: beoordeling, specificaties, prijs

Functies xiaomi weloop hey 3s

  1. Met slimme horloges van xiaomi kan de consument zijn stappen en hartslag meten en zijn slaap volgen. Ze kunnen ook als wekker worden gebruikt;
  2. Bescherming tegen vocht is een belangrijke toevoeging aan de gadget, aangezien je met het polshorloge tot een diepte van 50 meter kunt duiken;
  3. In offline modus kan het horloge 30 dagen werken, tot 25 uur met geactiveerde gps;
  4. De set bevat magnetisch opladen, kleurenscherm - 1,28 inch, 176x176 pixels;
  5. Ondersteunt synchronisatie - Android en iOS via Bluetooth 4.2.;
  6. Afmetingen: 46,21x35,66x11,15 mm. Gewicht - 28 gram;
  7. Door de aanwezigheid van een aanraakscherm kunt u gegevens weergeven die zijn gekoppeld aan een smartphone via Bluetooth 4.2. De eigenaar ziet alle meldingen van sociale netwerken over oproepen en berichten. Via het scherm kun je de speler bedienen;
  8. Bandkleuren - zwart en wit;

Pakket. Xiaomi smartwatch-ontwerp

Consumenten zeggen dat zelfs de fabrikant op de verpakking kon letten: in een handige kartonnen verpakking zit er nog een, gemerkt in zwart en groen. Inhoud van de verpakking: apparaat, USB / micro-USB-kabel, riem, magnetisch opladen, gelamineerde instructies in vele talen. De siliconen band past perfect bij sportkleding en de mesh-structuur laat lucht door. Verschilt in gemak bij het installeren en verwijderen van de band zelf van het horloge: een speciale hendel kan een van de metalen zijsteunen intrekken.

Door de speciale coating van het scherm, die het licht weerkaatst, zal de eigenaar het beeld duidelijk zien, zelfs bij blootstelling aan de zonnestralen.

Gebruik

Op het scherm van de elektronische klok kunt u de status van de batterijlading zien en de gadget naar de nachtmodus schakelen - DND. Als er 's nachts berichten binnenkomen, weet de consument daar niets van. Wanneer de beweging begint, wordt de gadget automatisch ingeschakeld. De achtergrondverlichting blijft niet lang hangen. Het gedeelte voor hardlopen is ook handig, waar u geolocatie en stationaire submodi kunt scheiden. Als de gebruiker liever fietst, is er ook een sectie voor het meten van de tijd die op twee wielen wordt doorgebracht. Ondersteunt afstandsmetingen tijdens het zwemmen, je kunt zelfs een timer of stopwatch instellen.

Hartslagmeting is een zeer nuttige functie, vooral tijdens intense lichamelijke inspanning. Het apparaat ondersteunt zowel Android- als iOS-platforms.

Xiaomi weloop hey 3s kan worden gekocht voor een prijs van 5500 tot 7000 roebel, de releasedatum is 2017. U kunt horloges tegen een lagere prijs vinden op AliExpress.

Waar is een gadget voor? Wanneer een persoon besluit om voor zijn gezondheid te zorgen, moet hij in de eerste stadia zijn hartslag volgen. Als het de norm overschrijdt, dreigt het met stoornissen in de gezondheid en het werk van het hart. Zodra de hartslag in kalme toestand 120 slagen overschrijdt, is het de moeite waard om te stoppen en te rusten. Precies voor dit doel introduceerde het bedrijf een smartwatch.

Aanbevolen: