Xiaomi Redmi 4X: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Xiaomi Redmi 4X: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Xiaomi Redmi 4X: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Redmi 4X: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Redmi 4X: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Xiaomi Redmi 4X Review | Here's why it's Best Budget Xiaomi Smartphone 2024, April
Anonim

Xiaomi Redmi 4X is een ander budgetapparaat van een bekend Chinees bedrijf. Kortom, hij is te omschrijven als compact, efficiënt en met een uitstekende accu.

Xiaomi Redmi 4X: beoordeling, specificaties, prijs
Xiaomi Redmi 4X: beoordeling, specificaties, prijs

Beschrijving Xiaomi Redmi 4X

De releasedatum van de smartphone in Rusland is 2017. De afmetingen van de gadget zijn 70x139, 2x8, 7 mm, gewicht - 150 g. De zijkanten van de telefoon zijn afgerond, dus hij ligt goed in de hand.

Vanaf de voorkant worden we begroet door een 5-inch HD-scherm met een 2, 5D-uitstulping, een 5 MP camera aan de voorkant en een oortje. Hieronder staan drie aanraakgevoelige knoppen zonder achtergrondverlichting, onder de Home-knop zit een notificatie-indicator.

De achterkant van de smartphone is gemaakt van plastic en metaal. Er is een plastic kap aan de onder- en bovenkant en in het midden is er een aluminium kap, die een vingerafdrukscanner heeft, evenals een 13 MP-camera en LED-flitser.

Aan de bovenkant zit een koptelefoonaansluiting, een infraroodpoort voor het aansturen van apparatuur en gaten voor een noise cancelling microfoon.

Aan de onderkant bevindt zich een microUSB-connector voor opladen, een hoofdluidspreker en een microfoon.

Aan de rechterkant is er een volumeknop en een aan / uit-knop.

Aan de linkerkant is er alleen een gecombineerd slot voor simkaarten met ondersteuning voor twee nano-simkaarten of één nano-simkaart en een geheugenkaart tot 128 GB. De smartphone is eenvoudig met één hand te bedienen.

Prestaties Xiaomi Redmi 4X

De IPS-matrix is verantwoordelijk voor de beeldkwaliteit van het scherm, het display is bedekt met een oleofobe coating. Verantwoordelijk voor de prestaties is de 8-core Snapdragon-435 met een processorkloksnelheid van 1, 4 GHz en een hoge datadownloadsnelheid. Xiaomi Redmi 4X heeft 2 GB RAM, 16 GB intern geheugen, er is een andere versie van de smartphone met 3 GB / 32 GB. De gadget draait op het besturingssysteem Android 7.0 en de shell van MIUI 8. De smartphone trekt gemakkelijk alle games en applicaties aan, kan snel verschillende taken aan, maar desondanks treden "bevriezingen" op. Qualcomm Adreno 505 grafische kaart, bluetooth 4.2. De smartphone werkt in 2/3/4G-netwerken. GLONASS, A-GPS en GPS-navigatie vinden satellieten snel en nauwkeurig om de locatie van uw smartphone te volgen.

Eigenschappen Xiaomi Redmi 4X

De weergave van de xiaomi redmi 4x is niet slecht. De helderheid is normaal, in zonlicht is de tekst duidelijk te onderscheiden, bij afwezigheid van licht - er is een nachtmodus waarin de ogen niet moe worden. Het geluid in deze smartphone is uitstekend. De hoofdluidspreker is luid en van hoge kwaliteit. Het geluid in de koptelefoon is ook luid. De luidspreker en microfoons zijn van goede kwaliteit, maar in zeldzame uitzonderingen is ruis mogelijk.

De smartphone is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, goud met een witte voorkant en roze met een witte voorkant.

Beeld
Beeld

Voor de autonomie van Xiaomi Redmi 4X is een 4100 mAh-batterij verantwoordelijk. Dit is voldoende voor 1, 5 dagen actief gebruik. Met een gemiddelde belasting - tot 2 dagen werk. Er is ondersteuning voor de energiebesparende modus. De smartphone is in 2 uur en 50 minuten volledig opgeladen. Er zit geen snellaadfunctie in de smartphone.

De hoofdcamera van 13 MP schiet goed. De foto's zijn behoorlijk scherp, maar alleen bij goed licht. Bij slechte lichtomstandigheden, gebrek aan detail en scherpte. Autofocus is snel. De instellingen van de camera-app zijn vrij schaars: er is alleen handmatige modus, nachtmodus en witbalans. De 5MP camera aan de voorkant maakt betere selfies.

De telefoon heeft geen menu voor apps, in plaats daarvan zijn er aparte desktops. De telefoon ondersteunt de modus "voor kinderen" en "senioren", in de eerste is er een beperking op de toegang tot sommige functies, en in de tweede kunt u de pictogrammen vergroten tot de maximale grootte. Voor dubbel en lang indrukken kunt u de uitvoering van bepaalde acties configureren.

De kosten van Xiaomi Redmi 4X

De prijs van Xiaomi Redmi 4X op Aliexpress is 120-130 dollar. In gewone winkels vindt u een smartphone Xiaomi Redmi 4X 16GB ter waarde van 12.000 roebel. en Xiaomi Redmi 4X 32GB voor 13.000 roebel.

Aanbevolen: