LG G6 Vs Samsung Galaxy S8: Vergelijking Van Twee Frameloze Vlaggenschepen

Inhoudsopgave:

LG G6 Vs Samsung Galaxy S8: Vergelijking Van Twee Frameloze Vlaggenschepen
LG G6 Vs Samsung Galaxy S8: Vergelijking Van Twee Frameloze Vlaggenschepen

Video: LG G6 Vs Samsung Galaxy S8: Vergelijking Van Twee Frameloze Vlaggenschepen

Video: LG G6 Vs Samsung Galaxy S8: Vergelijking Van Twee Frameloze Vlaggenschepen
Video: LG G6 vs Samsung Galaxy S8: Full Comparison 2024, April
Anonim

Zeggen dat Samsung en LG concurrenten zijn, is niets zeggen, en er zal geen woord over xiaomi zijn. Beide bedrijven opereren in totaal verschillende prijssegmenten. De volgende in de rij is een vergelijking van de top-end smartphones voor 2017: lg g6 vs samsung s8. Laten we beginnen met de vergelijking met het element waarmee gebruikers direct en het meest communiceren.

LG G6 vs Samsung Galaxy S8: vergelijking van twee frameloze vlaggenschepen
LG G6 vs Samsung Galaxy S8: vergelijking van twee frameloze vlaggenschepen

Scherm

5,8 inch voor de Samsung Galaxy S8 versus 5,7 inch voor de LG G6.

Dit zouden echt enorme en uiterst onhandige smartphones zijn, zo niet voor één ding: Samsung en LG verlieten brede schermen en veranderden de beeldverhouding van het scherm van 16:9 naar 18:9.

Beide smartphones zijn langer, maar zeker niet breder, waardoor ze toch lekker in de hand liggen. Trouwens, de juiste uitspraak van "Samsung" is "Samson", met de nadruk op de eerste lettergreep, wat in het Koreaans "drie sterren" betekent.

En nogmaals over het display the

De telefoons zijn frameloos gepositioneerd, maar ze hebben nog steeds zijframes. Visueel voelt de LG G6 niet als iets bijzonders, maar de Galaxy S8 met zijn "edge" display oogt erg futuristisch. Maar zo'n scherm is niet beroofd van zijn nadelen: gebruikers klagen over valse positieven wanneer ze per ongeluk de randen van het scherm aanraken. Een ander nadeel van "edge"-displays is de daling van het contrast langs de gebogen randen van het display.

IP68

Dit zal natuurlijk weinig mensen verbazen, maar het is toch het vermelden waard. Beide smartphones zijn IP68 gecertificeerd. Dit betekent dat de apparaten beschermd zijn tegen stof en water.

huisvesting

Vakmanschap en bouwmaterialen zijn vergelijkbaar voor deze prijs. De achterkant van beide apparaten is gemaakt van glas, wat zeker al je prints zal aantrekken. Alle bedieningselementen zijn virtueel, hoewel de Galaxy S8 ze lager heeft geplaatst en het handiger is om de telefoon te bedienen.

Camera

LG-ontwikkelaars hebben een door veel gebruikers al saaie dubbele camera in de smartphone gestopt (beide matrixen hebben een resolutie van 13 megapixels), maar deze oplossing heeft een belangrijk voordeel voor liefhebbers van groothoekopnames. De S8-ontwikkelaars zijn de 12 megapixel camera uit de vorige versie van de Galaxy S7 blijven gebruiken. Eén ding is zeker: foto's die met beide smartphones zijn gemaakt, zullen een eersteklas beeldkwaliteit hebben.

Voor camera

In het tijdperk van massale selfies zou het onlogisch zijn om het zicht van de camera aan de voorkant te negeren. De Galaxy S8 is uitgerust met een 8 megapixel camera met een F1.7 diafragma. In LG G6 is de situatie een beetje eenvoudiger - 5 megapixel camera, F2.2 diafragma.

processor

De apparaten hebben ook technische verschillen. De Samsung S8 is uitgerust met de nieuwste Snapdragon 835, terwijl de LG G6 de Snapdragon 821 heeft gelanceerd in het najaar van 2016.

Aanbevolen: