Huawei Honor Note 9 - Frameloze Smartphone: Functies, Beoordeling, Prijs

Inhoudsopgave:

Huawei Honor Note 9 - Frameloze Smartphone: Functies, Beoordeling, Prijs
Huawei Honor Note 9 - Frameloze Smartphone: Functies, Beoordeling, Prijs

Video: Huawei Honor Note 9 - Frameloze Smartphone: Functies, Beoordeling, Prijs

Video: Huawei Honor Note 9 - Frameloze Smartphone: Functies, Beoordeling, Prijs
Video: Huawei Honor Note 9 (2017) Specifications, Price, Release Date, Features, Specs -No Bezel Design 2024, Mei
Anonim

Huawei Honor Note 9 is een krachtige smartphone met een enorm scherm zonder rand. Het toestel kreeg een geavanceerde vulling, evenals een hoogwaardige camera.

Nieuwe generatie smartphone
Nieuwe generatie smartphone

In juni 2017 presenteerde het bekende Chinese bedrijf Huawei aan zijn fans een nieuwe frameloze smartphone huawei honor note 9. Deze honor 9 is een knowhow van een Chinese fabrikant. Wat valt op aan dit topmodel? En het feit dat het 6,6-inch 2K-scherm van deze telefoon een zijframe mist. Dit ongewone uiterlijk verbetert de ergonomie van het mobiele apparaat en maakt het gemakkelijk met één hand te bedienen. En het contrast, vol met rijke en rijke kleuren van het IPS-OGS-paneel, verrast met een verzadigde uitstraling. Maar daar houden de verrassingen niet op. Omdat de krachtige vulling van dit mobiele apparaat op alle verwachtingen anticipeert. Daarnaast zijn Russische consumenten erg geïnteresseerd in de vraag wanneer de note 9 uitkomt.

Uitwendig uiterlijk

De externe gegevens van deze knappe premiumklasse boeien echt met zijn opzichtigheid. Gehard glas, dat hier overvloedig aanwezig is, geeft een prachtig spel aan de telefoonhoes. De twee glazen zijkanten zijn verbonden door een metalen frame. Er is een bedrijfslogo op de achterkant van de gadget, evenals een flitser en een dubbele camera. Aan de voorzijde bevindt zich een vingerafdrukscanner onder het scherm en boven het display bevindt zich een frontcamera en een oortje. De vorm 9 van de hoes van het mobiele apparaat is afgerond en verfijnd. Deze smartphone ligt zeer comfortabel in de palm van je hand. Maar het risico bestaat dat u het laat vallen vanwege de gladheid van de gadget.

Afbeelding
Afbeelding

U kunt dit moment oplossen door een beschermhoes aan te schaffen. Dit mobiele toestel maakt gebruik van een 5,5 inch Full HD scherm. Een hoogwaardige IPS-matrix maakt het mogelijk om het beeld vanuit elke hoek te lezen. Het beeld onderscheidt zich door een verhoogde helderheid, de kleuren zijn zo dicht mogelijk bij natuurlijke tinten. Dit model is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, grijs en huawei honor gold. Afmetingen van deze smartphone: hoogte - 147,3 mm, dikte - 7,45 mm, breedte - 70,9 mm. De gadget weegt 155 gram. De kosten van dit model bedragen ongeveer $ 500. Dit is een volkomen redelijke prijs. Veel mensen vinden het echter moeilijk om een Huawei Honor Note 9 in Moskou te kopen, aangezien de releasedatum en plaats van verkoop van de Huawei Honor Note 9 onbekend zijn.

Technisch materiaal

Maar de 2017-updates voor het randloze Honor-model zijn niet alleen geweldig aan de buitenkant. Ze raakten ook de technische kenmerken aan, die niet minder verbazingwekkend zijn. Het mobiele apparaat heeft een krachtige Kirin 960-processor en wordt gecombineerd met 4/6 GB RAM en een ARM Mali G71-MP8 grafische versneller. ROM (alleen-lezen geheugen) is ook indrukwekkend en het volume is 64 / 128 GB. Er is een slot voor microSD-geheugenkaarten. Afzonderlijk moet je een "ode" zingen aan twee 12-megapixelmodules. Ze zijn in staat om premium foto's te maken. Ondanks het tijdstip van de dag zijn de foto's schitterend. De batterij van 4500 mAh staat garant voor 9 uur smartphonegebruik. Het toestel heeft naast al het bovenstaande een vingerafdruksensor, 4G, OTG, ondersteuning voor snelladen, een prima 8 megapixel frontcamera en NFC. Door een dergelijke serieuze configuratie van het model kan deze mooie en technologisch geavanceerde Huawei zich absoluut concurrerend voelen op de markt voor mobiele apparaten.

Aanbevolen: