Hoe De Eerste Smartphone Voor Een Kind Te Kiezen - 8 Tips Van INOI

Hoe De Eerste Smartphone Voor Een Kind Te Kiezen - 8 Tips Van INOI
Hoe De Eerste Smartphone Voor Een Kind Te Kiezen - 8 Tips Van INOI

Video: Hoe De Eerste Smartphone Voor Een Kind Te Kiezen - 8 Tips Van INOI

Video: Hoe De Eerste Smartphone Voor Een Kind Te Kiezen - 8 Tips Van INOI
Video: Aan de slag Investeren in aandelen: een beginnershandleiding 2024, April
Anonim

De meeste moderne kinderen hebben hun eerste smartphone op de basisschool. De criteria voor het kiezen van een kindersmartphone zijn anders dan die voor een volwassene.

de eerste smartphone voor een kind
de eerste smartphone voor een kind

In dit artikel zullen we u vertellen waar u op moet letten bij het kiezen van de eerste smartphone, evenals 5 goedkope modellen van het Russische merk INOI, die geschikt zijn voor de rol van de eerste smartphone voor een kind.

  1. Onthoud de leeftijd: het is niet de moeite waard om een dure smartphone te kopen met een heleboel extra opties voor een kind van 6-11 jaar. Kinderen zijn niet altijd netjes en letten niet bijzonder goed op hun spullen.
  2. De smartphone mag niet groot zijn, hij moet comfortabel in de handpalm van een kind passen, of in ieder geval comfortabel met beide handen te bedienen zijn.
  3. Let op het scherm Het scherm moet helder en helder genoeg zijn om uw ogen niet te belasten of uw gezichtsvermogen te beschadigen.
  4. De lading moet genoeg zijn voor minimaal een dag. Om ervoor te zorgen dat het kind niet plotseling zonder communicatie blijft, is het beter om meteen te zorgen voor het kopen van een smartphone met een voldoende ruime batterij.
  5. Een camera nodig voor hobbyisten - Een kind heeft een camera in een telefoon nodig, maar het hoeft niet professioneel te zijn.
  6. Android is de beste keuze - Android is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld, te vinden op zowel dure als budget-smartphones.
  7. 1-2 GB RAM, wat voldoende is voor eenvoudige tutorials, games, applicaties en surfen op internet.
  8. Het ingebouwde geheugen is in alle smartphones met Android OS uit te breiden met een geheugenkaart.

5 INOI-modellen die geschikt zijn voor de rol van de eerste smartphone voor een kind

Afbeelding
Afbeelding

INOI kPhone

INOI kPhone is speciaal ontworpen voor school- en kleuters. Het belangrijkste kenmerk van dit model is de aanwezigheid van niet-verwijderbare functies voor ouderlijk toezicht, met behulp waarvan u kunt achterhalen waar het kind is en wat hij doet, bepalen hoe hij de smartphone gebruikt, de gebruiksduur beperken, goedkeuren of weiger gedownloade applicaties en stel een veilige zoekopdracht op internet in. Ouders kunnen het batterijniveau in de telefoon van het kind zien en hem zelfs in de stille modus bellen. INOI kPhone kan worden aangesloten op elke iOS- of Android-smartphone, dus het maakt niet uit welke smartphone je ouders hebben. Daarnaast heeft de smartphone aanbevelingen voor handige gratis applicaties voor leren en ontwikkelen, en is de stemassistent Alice van Yandex op het hoofdscherm geïnstalleerd, die alle vragen kan beantwoorden, een sprookje kan vertellen of een liedje kan zingen.

INOI kPhone heeft een groot, comfortabel 5,5 inch scherm met een beeldverhouding van 18:9. Heldere IPS-matrix met een resolutie van 1280x640 pixels zorgt voor een hoge beeldkwaliteit en een uitstekende kleurweergave. De behuizing van INOI kPhone is bedekt met een mat zacht aanvoelend materiaal dat de smartphone beschermt tegen wegglijden op een glad oppervlak (bijvoorbeeld op een bureau). De batterijcapaciteit van 2850 mAh is genoeg om de hele dag door te gaan zonder op te laden. Voor foto's, video's en selfies heeft de smartphone een 8 MP hoofdcamera en een 5 MP frontcamera. INOI kPhone draait op het Android 8 Go besturingssysteem, heeft 1 GB intern geheugen en 8 GB RAM. Je kunt 2 simkaarten tegelijk plaatsen en een geheugenkaart toevoegen.

Afbeelding
Afbeelding

INOI 1 Lite

INOI 1 Lite is een van de kleinste en meest compacte smartphones die je tegenwoordig kunt vinden. De diagonaal van het scherm van dit model is slechts 4 inch en het gewicht is 109 gram. Het is gemakkelijk mee te nemen in je rugzak en in je zak. Het is ook de meest betaalbare smartphone in Rusland met Android 8 Go. Het kost slechts 2.290 roebel. Android Go is een lichtgewicht versie van het frisse Android 8.1 Oreo OS, speciaal ontworpen voor budgetsmartphones met maximaal 1 GB RAM. Android Go neemt 2x minder geheugen in beslag dan Android Oreo en verbetert de prestaties van smartphones.

INOI 1 Lite is geschikt voor de meest eenvoudige, basistaken: bellen, videocommunicatie en internetten. De smartphone heeft een TN-matrix met een resolutie van 854x480 pixels. Met lage specificaties is de batterijcapaciteit van het 1000 mAh-model voldoende voor een dag gebruik. De smartphone heeft een 5 megapixel camera, 2 simkaartslots en een apart slot voor geheugenkaarten tot 32 GB.

INOI 2

Afbeelding
Afbeelding

INOI 2 en zijn modificatie INOI 2 Lite werden in 2018 de meest populaire modellen van het merk. De smartphone heeft een 5 inch scherm met een beeldverhouding van 16:9 en een TN-matrix. Batterijcapaciteit - 2500 mAh. INOI 2 werkt op 4G high-speed internetnetwerken en is verkrijgbaar in 5 kleuren: zwart en goud (met een matte afwerking), evenals in de schemerkleuren Twilight Blue, Twilight Pink en Twilight Green (met een premium glanzende IML-coating voor de case, populair bij smartphones van toonaangevende fabrikanten). Kinderen zullen dol zijn op dit heldere en ongewone ontwerp. INOI 2 heeft 3 aparte slots: voor 2 simkaarten en een geheugenkaart. Er is een hoofdcamera met een resolutie van 5 megapixels en een voorste - 2 megapixels.

Afbeelding
Afbeelding

INOI3

INOI 3 is ook verkrijgbaar in 5 kleuren, waaronder een premium IML-hoes met een glanzende afwerking. Het 5 inch scherm heeft een 18:9 beeldverhouding, waardoor de smartphone kleiner en prettiger in de hand lijkt. Het model is uitgerust met een dubbele 8MP-camera aan de achterkant en een 5MP-camera aan de voorkant. U kunt een draadloze hoofdtelefoon aansluiten op INOI 3 en naar muziek luisteren in hoge kwaliteit. Het model draait op het Android 8 Go-besturingssysteem, heeft 1 GB RAM en 8 GB intern geheugen, uitbreidbaar tot 128 GB. De batterij met een capaciteit van 2250 mAh is bestand tegen een dag werken zonder opladen bij middelzware belasting.

INOI 6i

Afbeelding
Afbeelding

Als je nog steeds denkt dat je kind veel tijd aan de telefoon zal doorbrengen, en hij heeft een smartphone met een krachtige batterij nodig, let dan op INOI 6i. De batterijcapaciteit van 4000 mAh gaat tot 2 dagen mee zonder op te laden. De INOI 6i maakt het gemakkelijk om films te lezen, af te spelen en te bekijken. Het model is voorzien van een groot en helder 5,5 inch IPS scherm met een beeldverhouding van 18:9. De smartphone is verkrijgbaar in een matte soft-touch body in twee kleuren: zwart en goud. Er is plaats voor 2 simkaarten en een geheugenkaart tot 128 GB. Voor foto's en selfies heeft de smartphone een hoofdcamera van 8 megapixel en een camera aan de voorkant van 5 megapixel.

Aanbevolen: