AirPods - Draadloze Hoofdtelefoon Voor IPhone 7: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

AirPods - Draadloze Hoofdtelefoon Voor IPhone 7: Beoordeling, Specificaties, Prijs
AirPods - Draadloze Hoofdtelefoon Voor IPhone 7: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: AirPods - Draadloze Hoofdtelefoon Voor IPhone 7: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: AirPods - Draadloze Hoofdtelefoon Voor IPhone 7: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Apple AirPods Review: Fully Wireless! 2024, April
Anonim

Apple AirPods zijn de eerste draadloze oordopjes van Apple. Aanvankelijk stond de release gepland voor oktober 2016, maar er was een vertraging van 2 maanden, waarvan de officiële reden niet bekend is. Hoe het ook zij, de koptelefoon heeft de kopers al bereikt en er is iets over hen te vertellen.

AirPods - draadloze hoofdtelefoon voor iPhone 7: beoordeling, specificaties, prijs
AirPods - draadloze hoofdtelefoon voor iPhone 7: beoordeling, specificaties, prijs

Voordelen van Apple AirPods

  1. Accu. Want wat deze koptelefoon een revolutie mag noemen, het is de batterij. Gewoon fantastische autonomie! Zozeer zelfs dat het wordt vergeten toen ze werden belast. Feit is dat mensen niet 24/7 een koptelefoon gebruiken, eens in de 5 uur is een pauze gegarandeerd. En tijdens deze pauze is het belangrijkste om de hoofdtelefoon in de hoes te plaatsen, waar zelfs 15 minuten opladen een gegarandeerde 3 uur vervolgwerk oplevert. Als je een voorbeeld in cijfers geeft, dan zijn Apple AirPods 3-4 dagen te gebruiken zonder op te laden. Ik zou trouwens dezelfde batterij willen voor de iPhone zelf. Trouwens, als de koptelefoon leeg is, hoor je bij ongeveer 10% een karakteristiek "waarschuwings"-signaal, hetzelfde geluid is te horen wanneer je de oortelefoon in je oor steekt, wat betekent dat de headset is aangesloten op een of ander apparaat.

  2. Landen. Deze "kinderen" zitten beter in het oor dan een bedrade hoofdtelefoon. Maar eerder, want bij bedrade exemplaren heeft elke beweging invloed op de draad die de koptelefoon erachter trekt.
  3. Automatische pauze. Twee zwarte stippen - sensoren - op het buitenste witte oppervlak van de oortelefoon zorgen ervoor dat de headset weet wanneer hij wordt gebruikt en wanneer niet. Ik haalde de Apple draadloze hoofdtelefoon voor de iPhone tevoorschijn en de muziek pauzeerde, stopte hem terug in mijn oor - het afspelen werd hervat. Werkt alleen als één oordopje is verwijderd. Als beide zijn verwijderd, moet u de muziek handmatig starten. Deze optie werkt niet alleen met de afspeellijst, maar ook met videospelers.
  4. Telefoon in koptelefoon. Deze apparaten zijn geweldige headsets. Het geluid is natuurlijk iets slechter dan in de bedrade versie. Maar het pluspunt is dat als je met iemand praat via Skype, FaceTime via Mac, iPhone, iPad, je veilig in de ruimte kunt bewegen zonder telefoon of computer, maar alleen met een koptelefoon. Het is erg handig.

  5. Updaten. Dit is ook een groot pluspunt van deze koptelefoon. Updates op AirPods worden trouwens automatisch geïnstalleerd. Je hoeft ze alleen maar op de stroom aan te sluiten, op de iPhone, de rest gaat vanzelf.

Nadelen van Apple AirPods

  1. Het volume zakt en het geluid verslechtert, maar dit is misschien een onaangenaam moment. Hopelijk, aangezien AirPods kunnen worden geüpgraded, zal deze bug worden opgelost. Dus eens in de vijf dagen gebeurt er iets niet helemaal duidelijk met de koptelefoon. In eerste instantie wordt het volume tot een minimum beperkt en hoor je iets alleen op het maximum en tegelijkertijd met een verslechterd geluid, evenals met ruis op de achtergrond. Helaas, wanneer dit probleem zich voordoet, helpt niets: noch de pagina opnieuw laden, noch de hoofdtelefoon opnieuw aansluiten, noch het uitvoerapparaat wijzigen. Het enige dat in deze situatie effectief bleek te zijn, was het opnieuw opstarten van de computer of telefoon. Hoogstwaarschijnlijk zal het probleem met de software in toekomstige updates worden opgelost.
  2. Lange herverbinding van hoofdtelefoon van het ene apparaat naar het andere. Gemiddeld duurt het ongeveer 10 seconden, of zelfs meer. Ik zou willen dat een koptelefoon naast een Mac of iPhone snellere verbindingen met apparaten maakte en geen handmatige aanpassingen nodig had.

  3. Voordat u koopt, moet u er ook voor zorgen dat het apparaat waarop de hoofdtelefoon wordt aangesloten AirPods ondersteunt, ze maken bijvoorbeeld geen verbinding met de PlayStation 4.
  4. Glanzend lichaam. Op de eerste dag moet u uw ogen niet van de hoofdtelefoonbehuizing afhouden, maar tijdens het gebruik verschijnen er krassen. Maar wat nog onaangenamer is - vuil begint zich op te hopen. De "reset"-knop, die wordt gebruikt om de verbinding met het apparaat te annuleren, die aanvankelijk onzichtbaar is, raakt bijvoorbeeld geleidelijk verstopt met vuil. Misschien zou dit alles niet erg eng zijn als de gemiddelde prijs van AirPods niet 14.000 roebel was.

Deze headset is dus nogal een duur ding en heeft in wezen ongeveer evenveel voor- en nadelen. Het kan ook zijn dat het in jouw geval is dat deze koptelefoon niet goed zal vasthouden en uit je oren valt. Ik wil echter opmerken dat de technologische voordelen van dit model het dagelijks leven aanzienlijk vereenvoudigen, je moet er gewoon aan wennen.

Aanbevolen: