OnePlus 3T: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

OnePlus 3T: Beoordeling, Specificaties, Prijs
OnePlus 3T: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: OnePlus 3T: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: OnePlus 3T: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: OnePlus 3T Specs, Features & Price 2024, April
Anonim

De OnePlus 3T is "een bijna perfecte smartphone" genoemd en is populair geworden bij gebruikers vanwege de uitgebalanceerde prestaties. Deze gadget combineert perfect stabiliteit en snelheid met een van de beste camera's op de mobiele markt.

OnePlus 3T: beoordeling, specificaties, prijs
OnePlus 3T: beoordeling, specificaties, prijs

Smartphone Review OnePlus 3T

De gadget werd in 2016 in Rusland uitgebracht. De smartphone kreeg een prachtig 5,5-inch display. De behuizing van de smartphone is gemaakt van metaal. Aan de achterkant steekt een camera sterk uit boven het paneel van de smartphone, evenals een LED-flitser. Aan de linkerkant bevindt zich een volumeknop en een gepatenteerde schuifregelaar voor de waarschuwingsmodus, een aan / uit-knop en een slot voor twee nano-simkaarten. Geen geheugenkaartondersteuning beschikbaar. De montage van de telefoon is van hoge kwaliteit.

Het 2.5D-scherm is bedekt met Gorilla Glass 4 gehard glas, maar desondanks zal de beschermende film de telefoon niet hinderen. FullHD-schermresolutie met een dichtheid van 401 ppi. De beeldkwaliteit is te danken aan de verbeterde amoled-matrix. De helderheid is instelbaar van de laagste, comfortabel om in het donker te lezen, tot de hoogste, voor handig gebruik van de smartphone op straat. Display kleurweergave van zacht tot koud is ook naar wens instelbaar.

OnePlus 3T specificaties

Hoge prestaties worden geleverd door een krachtige 4-core 64-bits processor, en hier is het Snapdragon 821 met een kloksnelheid van 2,35 GHz. Grafische versneller Adreno 530. De OnePlus 3T-smartphone heeft 6 GB RAM en 64 GB opslagruimte. Er is ook een andere beschikbare versie van de gadget met 6/128 GB intern geheugen. De telefoon draait op het Android 7.0 OxygenOS-besturingssysteem. De smartphone kan alle games, applicaties en andere taken zeer snel aan. De smartphone heeft ontgrendeling door dubbel te tikken, de nachtmodus wordt ondersteund. Op verzoek van de gebruiker kunt u de rangschikking van pictogrammen aanpassen. Er is een "multi-window"-functie.

Geluid in OnePlus 3T-smartphone

Het geluid in de luidspreker en koptelefoon is luid, van hoge kwaliteit, zonder onnodige ruis. De vingerafdrukscanner reageert direct. Er zijn geen klachten over de oortelefoon en microfoon, GPS-navigatie en wifi-signaalontvangst.

Autonomie OnePlus 3T

De autonomie van de smartphone wordt ondersteund door een 3400 mAh niet-verwijderbare batterij met ondersteuning voor de energiebesparende modus. Wanneer de telefoon maximaal wordt belast, is de lading voldoende voor een hele dag. Er is ondersteuning voor snelladen: van 0 naar 100 procent in 60 minuten.

Camera in OnePlus 3T-smartphone

De hoofdcamera is 16 MP. De hoge kwaliteit van fotografie wordt verzekerd door de betrouwbare Sony IMX298 module met hybride optische + digitale stabilisatie, waardoor de scherpte van foto's behouden blijft, zelfs bij weinig licht in vergelijking met de Xiaomi Mi 5s camera. Foto's kunnen worden opgeslagen in RAW-formaat, de oneplus 3t camera-app is rijk aan handmatige aanpassingen voor brandpuntsafstand, witbalans, sluitertijd en ISO-instellingen. De video-opnamesnelheid is 30 frames/sec, er is ondersteuning voor slow motion-opnamen en vele andere instellingen. Maximale resolutie voor 4k-video. Helaas maakt de 16 MP camera aan de voorkant foto's een beetje vlekkerig.

Hoeveel kost de OnePlus 3T-smartphone?

De prijs van een smartphone op aliexpress begint bij $ 440. In winkels zijn de kosten van de gadget 27.000 roebel.

Aanbevolen: