Doogee X5 Max: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Doogee X5 Max: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Doogee X5 Max: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Doogee X5 Max: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Doogee X5 Max: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Doogee X5 MAX - полный и честный обзор смартфона 2024, April
Anonim

Doogee x5 Max budget phone is een multifunctioneel toestel voorzien van een modern besturingssysteem, een groot scherm en een krachtige batterij. Het ondersteunt het gebruik van 2 simkaarten en moderne technologieën maken het mogelijk om draadloos internet te gebruiken en bestanden draadloos van apparaat naar apparaat over te zetten.

Doogee X5 Max: beoordeling, specificaties, prijs
Doogee X5 Max: beoordeling, specificaties, prijs

Telefoonoverzicht

De Doogee x5 max mobiele telefoon is geschikt voor wie tegelijkertijd wil besparen op de aanschaf van een telefoon en een toestel wil krijgen dat qua functionaliteit niet onderdoet voor duurdere tegenhangers.

De belangrijkste gemakken van de smartphone zijn onder meer twee slots voor micro-simkaarten, een 5-inch IPS-scherm en uitgebreide connectiviteit. Er is de nieuwste Bluetooth-versie, een USB-poort en de mogelijkheid om draadloos toegang te krijgen tot internet met behulp van Wi-Fi-technologie.

Reizigers zullen vooral de aanwezigheid van GPS-navigatie met A-GPS-systeem waarderen. Door het scherm automatisch te draaien, kunt u kaarten gemakkelijker in liggende stand bekijken.

Vooral de batterij van de smartphone valt op. Dankzij de capaciteit van 4000 mAh hoef je er niet aan te denken dat je je telefoon de hele dag moet opladen. Het apparaat is bestand tegen 20 uur gesprekstijd en meer dan 3 weken standby-tijd. Ook muziekliefhebbers hebben vakantie: maar liefst 46 uur onafgebroken muziek luisteren - en alleen dan kan de telefoon worden opgeladen.

Een indrukwekkend kenmerk van het apparaat is de USB-hostfunctie. Hiermee kunt u elk USB-apparaat op uw telefoon aansluiten. Dit kan een toetsenbord, muis, externe harde schijf, enz.

Telefoon kenmerken

Alle functies worden aangestuurd door de MediaTek MT6580 processor met 4 cores. De frequentie van elke kern is 1,3 GHz. De Mali-400 MP2 wordt gebruikt als videoprocessor.

Het apparaat biedt de volgende mogelijkheden voor het opslaan en verwerken van informatie:

  • geheugen voor het opslaan van bestanden: 8 GB (waarvan 6 GB beschikbaar is voor de gebruiker);
  • RAM: 1GB;
  • USB-hostfunctie.

Met laatstgenoemde functionaliteit kun je de opslagruimte flink uitbreiden door een externe harde schijf of USB-stick aan je smartphone te koppelen. De Doogee X5 Max heeft een apart slot voor een geheugenkaart, waarmee je ook de beschikbare ruimte voor het opslaan van bestanden uitbreidt.

De aanwezigheid van nabijheids-, licht- en vingerafdruksensoren maakt het gebruik van de smartphone nog handiger.

Het toestel is uitgerust met een camera aan de achterkant en aan de voorkant. De resolutie van elk van hen is 5 megapixels. Ik ben tevreden over de goede kwaliteit van de resulterende foto's.

De kosten van het apparaat:

Afhankelijk van het prijsbeleid van de winkel, de fabrikant van de telefoon en de stad waar de aankoop wordt gedaan, kan een andere prijs worden ingesteld voor een smartphone. De onderste balk voor de kosten van het apparaat is 5500 roebel.

De kosten kunnen extra worden verhoogd in het geval van het bestellen van de telefoon met levering en worden verlaagd als u zelf van plan bent het apparaat in de winkel op te halen.

Tijdelijke koopjes, die regelmatig in winkels worden gehouden, kunnen ook de kosten van een mobiele telefoon verlagen.

U kunt een Dodge-apparaat kopen in alle winkels die mobiele telefoons verkopen: "Svyaznoy", "Euroset", enz. Voordat u koopt, kunt u bepalen welke van de retailers de meest gunstige prijs biedt. Deze informatie kan worden bekeken op de Yandex. Market-service.

Aanbevolen: