Meizu Pro 6 Plus: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Meizu Pro 6 Plus: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Meizu Pro 6 Plus: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu Pro 6 Plus: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu Pro 6 Plus: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Meizu Pro 6Plus (обзор четырех годовалого Флагмана) Мнение со стороны. 2024, April
Anonim

De Meizu Pro 6 Plus is een logisch vervolg op het vorige Meizu Pro 5-model voor een iets te dure prijs in vergelijking met andere vlaggenschipbedrijven van het A-merk.

Meizu Pro 6 Plus: beoordeling, specificaties, prijs
Meizu Pro 6 Plus: beoordeling, specificaties, prijs

Meizu Pro 6 Plus review en specificaties

De afmetingen van de Meizu Pro 6 Plus-gadget (meizu pro 6 plus) zijn 156x76x7, 3 mm, gewicht 158 g. Aan de rechterkant bevinden zich bedieningsknoppen en aan de linkerkant is er een lade voor 2 nano-simkaarten. Boven is een ruisonderdrukkende microfoon en aan de onderkant is er een 3,5 mm headset-aansluiting, microfoongat, USB-C-connector en luidsprekergrill. De achterkant van de telefoon is gemaakt van aluminium.

Beeld
Beeld

Het scherm van het toestel is gemaakt van 2,5D glas. Bovenaan aan de voorkant van het paneel zit een gesproken speaker, een sensor en een frontcamera. Aan de onderkant zit een bedieningsknop met een chip: daarin is niet alleen een vingerafdrukscanner ingebouwd, maar ook een hartslagsensor, die in 5 seconden de hartslag kan bepalen.

De diagonaal van het HD-scherm is 5,7 inch met een resolutie van 2560x1440 pixels. De Super Amoled-matrix is verantwoordelijk voor hoogwaardige helderheid, helderheid en contrast, de kijkhoeken zijn gemiddeld. Het belangrijkste kenmerk van het display is ondersteuning voor de Always On Display-modus (hier wordt het Scherm uit-display genoemd) zoals in vlaggenschip-smartphones Samsung of LG, wanneer de tijd, dag van de week en de resterende lading constant op het scherm worden weergegeven. Nadelen: huidige notificaties worden niet getoond op dit scherm. Aan de andere kant is er een aparte indicator voor meldingen.

De meizu pro 6 plus-smartphone is uitgerust met het vlaggenschip Samsung Exynos 8890-processor met 4 GB RAM en 64/128 GB ingebouwd geheugen (afhankelijk van de versies van de smartphone). Er is geen geheugenkaartsleuf. De Mali-T880 is verantwoordelijk voor de videoversneller en graphics.

Geluid uit een externe luidspreker met gemiddeld volume. Het geluid in koptelefoons is dankzij de hifi-audiochip merkbaar rijker en luider.

De autonomie van de smartphone wordt geleverd door een 3400 mAh-batterij, die vol vertrouwen een hele dag meegaat bij maximaal actief gebruik. Er is een snelle lading: in 30 minuten is de telefoon van 0 tot 60% opgeladen.

Meizu Pro 6 plus wordt aan de koper gepresenteerd in drie kleuren: zilver, goud en donkergrijs.

Beeld
Beeld

Camera Meizu Pro 6 Plus

De hoofdcamera is uitgerust met een 12 MP Sony IMX386-module, f / 2.0-lensopening. Er is optische stabilisatie, laser autofocus en een ringflitser voor 10 diodes. Foto's overdag zijn van redelijk goede kwaliteit met natuurlijke kleurweergave, maar het moet worden opgemerkt dat de camera foto's die tijdens het rijden zijn gemaakt "smeert", en een beetje "ruis" bij het maken van foto's 's nachts. Video-opname van gemiddelde kwaliteit met niet de beste stabilisatie. 5 MP camera aan de voorkant met f / 2.0 diafragma.

Meizu Pro 6 Plus prijs

De kosten van dit apparaat bedragen ongeveer 40.000 roebel.

Aanbevolen: