Doogee T3: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Doogee T3: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Doogee T3: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Doogee T3: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Doogee T3: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: DOOGEE T3. Кожаный смартфон в металле / Арстайл / 2024, Maart
Anonim

Alle weinig bekende Chinese smartphonebedrijven moeten veel opvallen om de consument aandacht te geven. Deze omvatten smartphones "Doogee" met een zeer prominent en veelbelovend model "Doogee T3"

Doogee T3: beoordeling, specificaties, prijs
Doogee T3: beoordeling, specificaties, prijs

Uiterlijk

De eerste stap is om het belangrijkste verschil met concurrenten te noemen, namelijk het ontwerp. De smartphone heeft een leren (volgens de fabrikant - echt leer) achterkant en metalen zijranden. Het ontwerp maakt zeker een goede indruk. Een van de kenmerken is dat er aan de bovenrand een extra display is met de tijd. Bij helder weer is het echter onmogelijk om het te zien - het is nogal vervaagd. De smartphone heeft 2 kleuropties - bruin en zwart leer, beide kleuren zien er bruut uit. De telefoon wordt geleverd in een minimalistische doos. Uit de complete set - de gebruikelijke oplaadeenheid van 1 ampère, kabel, koptelefoon en instructies in het Russisch. U kunt een telefoon kopen, zowel via Russische retailers als in online winkels.

Prijs

Op het moment van release kostte de doogee t3-smartphone ongeveer $ 200. Dit kan niet anders dan indruk maken, omdat velen deze smartphone hebben opgenomen in directe concurrenten van een apparaat als "Vertu". Trouwens, deze telefoon zou je $ 10.000 kosten.

Prestatie

"Ze hebben niet beknibbeld op het ontwerp, dus moesten ze besparen op de vulling" - zo'n gedachte ontstaat bij de eerste blik op de kenmerken ervan. Hoewel de smartphone is uitgerust met 3 gigabyte RAM, "wurgt" de MediaTek MT6753-processor met de Mali-T720-videoversneller zijn volledige potentieel. Natuurlijk was het mogelijk om een nieuwere processor te nemen, maar in dit geval waren de prestaties gemiddeld voor dit prijssegment. In de Antutu-benchmark wint het toestel 42 duizend "papegaaien", wat betekent dat games met gemiddelde graphics met plezier gespeeld kunnen worden.

Communicatie

Er is geen twijfel over cellulaire communicatie. De gesprekspartner wordt goed gehoord, maar hier is geen ruisonderdrukkingssysteem. Ook over de internetverbinding zijn er geen klachten. Gemiddeld wordt het signaal op het niveau van 10-15 Mbps gehouden met 4g ingeschakeld. Wifi pakt perfect, er is geen storing.

Geluid

De polyfone luidspreker bevindt zich aan de achterkant van het apparaat, waardoor je de telefoon met de voorkant naar beneden moet leggen om geen belangrijk telefoontje van je baas of vrienden te missen. Het geluid is echter vrij luid, matig verzadigd, de lagere frequenties ontbreken, wat in principe niet verwonderlijk is. In hoogwaardige bedrade hoofdtelefoons is het geluid aangenaam en matig bas.

Scherm

Het 4,7-inch scherm met IPS-matrix heeft een gemiddelde helderheidsmarge. Op een heldere middag zul je een donkerdere plek moeten zoeken.

Camera's

De telefoon heeft standaard een bundel van 13 en 5 megapixel camera's. Bij voldoende licht laten beide camera's goede resultaten zien in video en foto's. De flitser doet het 's nachts niet zo goed.

Accu

3020 mAh - de indicator is iets boven het gemiddelde. De telefoon kan gemakkelijk tot het einde van de dag leven, en bij het bekijken van een video met maximale helderheid zal de gebruiksduur 6 uur zijn, wat de eigenaars niet anders kan dan tevreden stellen.

Geheugen

De fabrikant claimt 32 gigabyte RAM. In feite is er iets meer dan 24 gigabyte beschikbaar voor de gebruiker. Indien gewenst kunt u een flashkaart tot 128 gigabyte groot plaatsen.

Aanbevolen: