Huawei Honor Watch S1: Smartwatch-recensie

Inhoudsopgave:

Huawei Honor Watch S1: Smartwatch-recensie
Huawei Honor Watch S1: Smartwatch-recensie

Video: Huawei Honor Watch S1: Smartwatch-recensie

Video: Huawei Honor Watch S1: Smartwatch-recensie
Video: Honor Watch Magic Смарт часы от Huawei – качественно и недорого Обзор от Wellfix 2024, April
Anonim

Stijlvol en mooi polshorloge voor sportactiviteiten in oktober 2016 werd door het bedrijf Huawei op de markt van slimme horloges gepresenteerd.

Huawei Honor Watch S1: smartwatch-recensie
Huawei Honor Watch S1: smartwatch-recensie

Uiterlijk en functionaliteit

"Huawei Honor Watch S1" is beschikbaar voor klanten in drie kleuren: klassiek zwart, blauw en voor degenen die van felle kleuren houden - oranje. De armband van het horloge is van siliconen en het materiaal van de kast is gemaakt van metaal en aluminium. De lengte van de armband is verstelbaar. Afmetingen van dit model: gewicht van de gadget - 35 g, hoogte en breedte - 39,5 mm, dikte - 11,2 mm. Het horloge is beschermd tegen vocht, regen en stof, maar de WR50 waterbestendigheidsklasse is niet hoog genoeg, de behuizing is bestand tegen een druk tot 5 atmosfeer, je moet er niet elke dag in zwemmen, maar ze zijn bestand tegen korte onderdompeling onder water. Slimme horloges "Huawei Honor" kunnen de hartslag meten, het aantal stappen en afgelegde afstand tellen, de tijd regelen en de slaapkwaliteit analyseren. Stel nieuwe oefeningen voor voor sport en fitness, maak herinneringen voor zittende activiteiten, onthoud een trainingsplan en fungeer als een wekker. Er is een calorieënteller. Een groot pluspunt van Huawei smartwatches is ondersteuning voor Allpay technologie.

Kenmerken van Huawei Watch

"Honor Watch S1" ondersteunt Android-platforms 4.4 en nieuwer, evenals iOS 8 en hoger. Er is geen internetverbinding, wat een serieus nadeel is. Het horloge heeft een kalender, accepteert meldingen over inkomende oproepen en sms-berichten, maar er is nog een nadeel van de gadget: je kunt een inkomende oproep niet weigeren en sms-berichten verwijderen op een smartphone met dit model. De interface wordt gepresenteerd door Bluetooth 4.2. Het monochrome touchscreen-display van het Huawei-accessoire heeft een handige 1,4"-diagonaal, met achtergrondverlichting, acceptabele schermresolutie van 208x208 pixels, 149 ppi. De batterijcapaciteit van de Huawei smartwatch is gemiddeld - 80 mAh, maar hierdoor kan het horloge maximaal vijf tot zes dagen in werkende staat blijven en tot elf dagen in de stand-bymodus. Het horloge wordt 1,5 uur opgeladen via een speciaal contactloos opladen, dat is bevestigd aan de "Huawei Honor S1".

Prijs en beoordelingen

De gemiddelde verkoopprijs van "Honor Watch" zal ongeveer $ 110 zijn, dat wil zeggen ongeveer 7.000 roebel. Beoordelingen van het horloge zijn positief, een voldoende aantal videorecensies, gebruikers merken het gemak en de functionaliteit van het gepresenteerde model "Huawei Honor S1" op, evenals draadloos opladen. Slimme horloges "Huawei" kunnen worden gekocht in winkels voor mobiele telefoons en ook worden besteld in online winkels.

Aanbevolen: