Huawei Honor Watch S1: Sport Smartwatch Review

Inhoudsopgave:

Huawei Honor Watch S1: Sport Smartwatch Review
Huawei Honor Watch S1: Sport Smartwatch Review

Video: Huawei Honor Watch S1: Sport Smartwatch Review

Video: Huawei Honor Watch S1: Sport Smartwatch Review
Video: Honor Watch Magic Смарт часы от Huawei – качественно и недорого Обзор от Wellfix 2024, April
Anonim

Huawei Technologies is een van de grootste bedrijven ter wereld in de productie van hightech apparaten en telecommunicatieapparatuur. Naast de productie van smartphones, tablets en diverse apparaten voor netwerken, produceert het ook andere moderne apparaten, waaronder slimme brillen en horloges. Van het hele assortiment smartwatches die onder het merk Huawei zijn uitgebracht, verdient het populaire Honor Watch S1-model aandacht.

slimme horloge
slimme horloge

Waar is een smartwatch voor?

De eerste dergelijke apparaten verschenen in de jaren 70 van de 20e eeuw. Toen waren ze nog niet zo veelzijdig als nu. Moderne gadgets van dit type kunnen veel. Ze kunnen worden gebruikt als communicatiemiddel (berichten schrijven en lezen, bellen). Met behulp hiervan kunt u verbinding maken met een smartphone en alle functionaliteit en alle geïnstalleerde en ingebouwde applicaties (audiospeler, rekenmachine, browser, navigator, notebook, wekker en andere) gebruiken.

Deze moderne apparaten zijn handig tijdens het reizen en sporten. Ze kunnen immers de polsslag, de bewegingssnelheid van een persoon, het aantal stappen, de afgelegde afstand, de luchttemperatuur, de windstreken en nog veel meer berekenen en op het display weergeven.

Functies Huawei Honor Watch S1

Elk horloge heeft specifieke functies. Hun doel hangt hiervan af. De Watch S1 is een fitnessarmband. Het bewaakt en regelt hartslag, calorieën, fysieke activiteit en slaapfasen. De kast is gemaakt van metaal in 3 kleuren: zilver, goud en klassiek zwart. Verstelbare siliconen band in zwart, blauw of oranje inbegrepen. Indien gewenst kunt u deze vervangen door een andere.

Het display van de sport-smartwatch wordt beschermd door duurzaam glas dat bestand is tegen kleine krassen en beschadigingen. De behuizing is waterdicht met een beschermingsgraad IP 68 en een klasse van waterbestendigheid WR50. Je kunt veilig douchen en erin zwemmen zonder bang te zijn dat ze zullen falen. Het horloge is klein en weegt slechts 35 gram. Het display is 1, 4 aanraakgevoelig en monochroom, wat de batterij aanzienlijk bespaart. De schermresolutie is 208 bij 208 pixels. Dit model heeft Bluetooth, met behulp waarvan de gadget wordt gesynchroniseerd met smartphones die draaien op Android 4.4- of iOS 8-platforms.

De batterij in de smartwatch gebruikt een niet-verwijderbare 80 mAh, die in 2 uur volledig kan worden opgeladen. Het opladen gebeurt met behulp van een verwijderbare houder. De fabrikant beweert dat de smartwatch in de standby-modus meer dan 6 dagen kan werken. Om de belangrijkste functies van een sportarmband en andere taken uit te voeren, zijn er sensoren in het apparaat ingebouwd: hartslagmeter, gyroscoop, versnellingsmeter, lichtsensor. Met behulp van de ingebouwde slimme wekker is de optie “sedentaire herinnering” mogelijk. Met deze slimme armband kunt u ook aankopen betalen, dankzij de ondersteuning van de mobiele betalingstechnologie van Allpay.

Kosten en beoordelingen

Ondanks dat het horloge honor watch s1 meer dan 2 jaar geleden werd aangekondigd, in oktober 2016, kun je het nog steeds kopen. Er zijn genoeg aanbiedingen in online winkels. De prijs varieert van 7 tot 8, 5000 roebel. Je kunt ze goedkoper kopen op het Chinese handelsplatform Aliexpress. Daar worden ze verkocht voor 5-6 duizend roebel. De eigenaren van de gadget spreken er over het algemeen goed over. Ze merken een stijlvol uiterlijk, compactheid, lichtheid, krasvrij glas, niet-reflecterend scherm, lange batterijduur (ongeveer drie dagen) op.

Onder de tekortkomingen beschrijven ze de vertraging in meldingen van de telefoon, de afwezigheid van GPS, een stopwatch en kleine lettertjes op het display. Meestal klagen ze over onvoldoende functionaliteit, maar apparaten met een groot aantal functies kosten 2 keer meer. Daarom is dit model geschikt voor diegenen die geen speciale "toeters en bellen" nodig hebben, maar fysieke activiteit en gezondheid moeten beheersen. Huawei slimme horloges hebben zichzelf bewezen als een modern elektronisch apparaat van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Aanbevolen: