Huawei Honor V9: Review, Specificaties

Inhoudsopgave:

Huawei Honor V9: Review, Specificaties
Huawei Honor V9: Review, Specificaties

Video: Huawei Honor V9: Review, Specificaties

Video: Huawei Honor V9: Review, Specificaties
Video: ОФИЦИАЛЬНЫЙ ОБЗОР И СПЕЦИФИКАЦИИ HUAWEI HONOR V9 2024, Mei
Anonim

In 2017 presenteerde het Chinese bedrijf Huawei zijn nieuwe product Huawei Honor V9 op de internationale tentoonstelling in Barcelona. De smartphone kreeg veel positieve beoordelingen, en terecht, omdat hij zijn voorganger, de Honor V8, in bijna alle opzichten omzeilde.

Huawei Honor V9: review, specificaties
Huawei Honor V9: review, specificaties

Huawei Honor V9 beoordeling

De Huawei Honor V9-smartphone (Huawei Honor 9) is gehuld in een metalen waterdichte behuizing, met gehard glas en een 5,7-inch schermdiagonaal en een IPS-matrix. De afmetingen van het toestel zijn 157x77,5x6,97 mm. Het gewicht is iets meer dan 180 gram. De bedieningsknoppen bevinden zich aan de rechterkant, de vakken voor simkaarten aan de linkerkant. Aan de onderkant bevinden zich 3,5 hoofdtelefoonaansluitingen en voor een oplader, aan de bovenkant bevinden zich een microfoon en een infraroodpoort.

De smartphone is te vinden in vier verschillende kleuren: rood, zwart, roze, blauw.

Beeld
Beeld

Specificaties Huawei Honor V9

De hardware van Huawei Honor 9 bestaat uit een 8-core SoC Kirin 960-processor en wordt gepresenteerd in twee versies: met respectievelijk 4 GB RAM en 64 GB eigen geheugen en 6 GB en 128 GB. Daarnaast kun je een geheugenkaart gebruiken. Dankzij de doordachte interne hardware wordt de smartphone een echte aanwinst voor gamers.

De schermresolutie is 2560x1440 pixels met hoge kijkhoeken. De helderheid van het beeld van het beeld neemt niet af als je bij zonnig weer buiten bent, dankzij speciale sensoren op het toestel.

Huawei Honor V9 is uitgerust met een voldoende krachtige 4000 mAh verwijderbare batterij en energiebesparing. Het duurt 2 dagen om volledig te ontladen in de modus voor maximaal gebruik. De telefoon heeft een snellaadmodus waarmee je het toestel in 2 uur volledig oplaadt.

De telefoon is uitgerust met een hoogwaardige dubbele hoofdcamera (12 MP en 2 MP elk) met laser-autofocus, evenals een 8 MP-camera voor selfies en video's. De smartphone heeft een krachtige multifunctionele foto-editor waarmee je ongelooflijke foto's of video's aan de uitgang kunt krijgen.

Ondersteunt de telefoon om met twee simkaarten te werken. Communicatiestandaard GSM, HSDPA, LTE-band. Draadloze technologieën Wi-Fi 802.11, a / b / g / n / ac, dual-band, DLNA, WiFi Direct, hotspot. Huawei Honor 9 heeft GPS-, A-GPS- en GLONASS-navigatie.

Onder de chips bevinden zich een vingerafdrukontgrendelingsscanner, realtime gespreksopname, kompas en vele andere.

Het volume van de geluidsweergave van de speakers is vrij hoog, met een minimale hoeveelheid ruis, weliswaar zonder stereo-ondersteuning.

De Huawei Honor 9 smartphone heeft zich al goed bewezen en kreeg overwegend positieve reviews.

Wat zit er in het Huawei Honor V9-pakket

Het pakket bevat instructies in het Engels en Chinees, een oplader, een USB TYPE-C-kabel, een clip voor het verwijderen van de simkaartlade. De verpakking zelf speelt ook de rol van een hoesje voor virtual reality-brillen, die worden geleverd met 2 lenzen.

Beeld
Beeld

Hoeveel kost Huawei Honor V9

De minimumprijs voor de Huawei Honor V9-smartphone voor de jongere versie begint bij $ 350-400, voor de geavanceerde versie - vanaf $ 400 en hoger.

Aanbevolen: