Huawei Honor V8: Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Huawei Honor V8: Review, Specificaties, Prijs
Huawei Honor V8: Review, Specificaties, Prijs

Video: Huawei Honor V8: Review, Specificaties, Prijs

Video: Huawei Honor V8: Review, Specificaties, Prijs
Video: Honor V8 - тот, на кого не возложили болт. Подробный обзор Huawei Honor V8 от FERUMM.COM 2024, Mei
Anonim

Het merk Honor positioneert zich als een apart bedrijf onder de controle van Huawei. De Huawei Honor V8 heeft een groot display, dubbele camera en snelle prestaties.

Huawei Honor V8: review, specificaties, prijs
Huawei Honor V8: review, specificaties, prijs

Huawei Honor V8 review

Aan de voorkant van de smartphone zit een groot 5,7 inch scherm. Boven het display bevindt zich een standaard set sensoren, een meldingsindicator, een luidspreker. Aan de linkerkant is er een slot voor twee nano-simkaarten, bovenop is er een koptelefoonaansluiting, een extra microfoon en een infraroodpoort voor het bedienen van huishoudelijke apparaten. Aan de rechterkant is een volumeknop, een aan / uit-knop en een knop voor spraakgestuurd zoeken. Hieronder staan luidsprekers en een micro-USB Type-C-connector. Op de achterkant zit een vingerafdrukscanner, dubbele camera, dubbele flitser en laser-AF. Merkbaar hoge bouwkwaliteit.

Eigenschappen Huawei Honor V8

V8 Huawei heeft een groot 5,7-inch scherm uitgerust met Full HD-resolutie en IPS-matrix. Er is ook een versie van de smartphone met een 2k-schermresolutie. Het display is bedekt met gebogen glas.

De gadget wordt aangedreven door een HiSilicon Kirin 950- of HiSilicon Kirin 955-processor, afhankelijk van de versie van de telefoon. Beide processors zijn ongelooflijk krachtig, 8-cores met een maximale kloksnelheid van 2,3 GHz. Ondersteunt processorprestaties 4 GB RAM, wat voldoende is voor comfortabel werken met applicaties, browsers, games en andere taken. Afhankelijk van de versie van uw smartphone kunt u persoonlijke inhoud opslaan op het ingebouwde 32/64 GB opslagapparaat. Een slot voor een geheugenkaart tot 128 GB wordt ondersteund ten koste van één simkaart. Android 6.0-processor, die kan worden bijgewerkt naar een recentere versie wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Het werk van de processor wordt ondersteund door de eigen shell Emui 41. De grafische chip Mali-T880 is verantwoordelijk voor de grafische weergave van de smartphone.

De navigatiemogelijkheden van Honor V8 zijn te danken aan de aanwezigheid van GPS met ondersteuning voor A-GPS en GLONASS, de netwerken waarin de V8-functies divers zijn, waaronder LTE.

De capaciteit van de niet-verwijderbare batterij van de Huawei Honor 3500 mAh-smartphone, die is ontworpen voor 12 uur gesprekstijd en maximaal 7 uur games. De snellaadfunctie wordt ondersteund.

Afbeelding
Afbeelding

Camera Huawei Honor V8

Aan de voorzijde bevindt zich een 8 MP frontcamera. De hoofdcamera ontving 2 modules met een resolutie van 12 MP. De ene fotografeert in kleur en de andere fotografeert in zwart-wit, waardoor je in de schemering gedeeltelijk van digitale ruis af kunt komen en meer gedetailleerde foto's kunt maken, en meer licht kunt vastleggen bij weinig licht. Ondersteunt het fotograferen van dynamische panorama's, HDR-modus. Met twee lenzen kunt u de scherpte van een reeds gemaakte foto wijzigen. De kwaliteit van de resulterende afbeeldingen is redelijk goed. Het cameramenu is divers qua instellingen en functies.

De kosten van Huawei Honor V8

In de minimale configuratie schommelt de prijs van huawei honor v8 rond de $ 300 voor de versie met 32 GB intern geheugen. In de maximale versie met 64 GB - $ 350.

Aanbevolen: