ASUS ZenFone Live: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

ASUS ZenFone Live: Beoordeling, Specificaties, Prijs
ASUS ZenFone Live: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: ASUS ZenFone Live: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: ASUS ZenFone Live: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Asus ZenFone Live Review | Camera, Specs, Price, Verdict and More 2024, Mei
Anonim

Hoewel Asus bij de consument bekender is als fabrikant van degelijke computerapparatuur, zullen we het hebben over de al even succesvolle ASUS "ZenFone Live"-smartphone.

ASUS ZenFone Live: beoordeling, specificaties, prijs
ASUS ZenFone Live: beoordeling, specificaties, prijs

Prijs

Op het moment van release kostte asus zenfone live ongeveer $ 150, waardoor het veilig kan worden geclassificeerd als een staatswerknemer.

Uiterlijk

De smartphone heeft een plastic behuizing, die niet anders kan dan zijn gewicht, dat slechts 120 g is, beïnvloeden. Tegen de achtergrond van dergelijke lichtheid ligt het 5-inch display nauwelijks in de hand en ligt het redelijk comfortabel. Ook heeft de behuizing een niet-scheidbare batterij, wat de smartphone extra stevigheid geeft. Voor liefhebbers van nachtelijke selfies wacht een verrassing - de smartphone heeft een flitser op het voorpaneel. Het ontwerp van de telefoon zal zowel meisjes als mannen aanspreken, omdat er veel kleuropties zijn.

Uitvoering

Het toestel is uitgerust met een quad-core Snapdragon 410-processor met 2 gigabyte RAM aan boord. Bij alledaagse taken laat de telefoon zich op alle 5 punten zien, waardoor je niet elke minuut applicaties hoeft te minimaliseren om wat RAM vrij te maken. Opgemerkt moet worden dat het niet bedoeld is voor zware games, maar bijvoorbeeld in tanks op medium fps-instellingen zal het meer dan behoorlijk zijn.

Geheugen

De Asus Zenfone Live, met de codenaam "ZB501KL", is verkrijgbaar in versies van 16 GB en 32 GB. Het is ook mogelijk om de vrije ruimte uit te breiden met een flashkaart tot 128 gigabyte.

Accu

De "onboard" 2650 mAh-batterij belooft geen langdurig gebruik van de telefoon zonder opladen. Als u een actieve gebruiker bent, wordt de telefoon binnen 4-6 uur ontladen.

Verbinding

Er zullen geen problemen zijn met gesprekscommunicatie, de gesprekspartner wordt goed gehoord. De smartphone heeft 2 simkaarten met een gecombineerd slot. De smartphone biedt internet in 3G-netwerken op een behoorlijk niveau in zijn prijsklasse. De meeste van onze banden worden ondersteund in 4G-netwerken, maar door de plastic behuizing zal het signaal toch niet sterk genoeg zijn. En het verschil tussen 4G en 3G is niet merkbaar bij het surfen en het bekijken van video's, maar 4G, zoals we weten, "vreet" de batterij goed, dus het is niet overbodig om het volledig uit te schakelen.

Weergave

Deze IPS-matrix met HD-resolutie en 2,5D-glas ziet er premium uit, dit is een onbetwistbaar pluspunt. De kijkhoeken van deze matrix zijn niet slecht, de helderheidsmarge is op een gemiddeld niveau.

Camera's

Met een 13 megapixel camera zal je niemand verbazen, maar de fabrikant heeft een manier gevonden. In de ingebouwde camera-applicatie vind je veel instellingen zoals sluitertijd of belichting. Dit is een groot voordeel, aangezien de foto's die in de automatische modus op "androïden" worden gemaakt niet van de hoogste kwaliteit zijn. Wat betreft de "beeldruis", hier kun je niet zonder goede externe verlichting. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de 5-megapixelcamera aan de voorkant met zijn verscheidenheid aan ingebouwde effecten, evenals een krachtige flitser.

Aanbevolen: