Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van ASUS ZenFone 3

Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van ASUS ZenFone 3
Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van ASUS ZenFone 3

Video: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van ASUS ZenFone 3

Video: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van ASUS ZenFone 3
Video: ASUS Zenfone 3 (ZE520KL) Full Review - Pros and Cons | Techniqued 2024, April
Anonim

Een nieuwe interessante gadget met het Android 6.0-systeem werd door ASUS aan de koper gepresenteerd. Dit is de smartphone ASUS ZenFone 3. Het nieuwe apparaat heeft een uitstekend uiterlijk en zeer degelijke technische kenmerken. Maar het belangrijkste dat indruk maakt op de nieuwe ZenFone 3 is de geweldige camera.

Wat zijn de voor- en nadelen van ASUS ZenFone 3
Wat zijn de voor- en nadelen van ASUS ZenFone 3

ASUS is al lang bekend in de hightech markt. Ze heeft een schat aan ervaring in het vervaardigen van producten van computerkasten tot microprocessors. Nog niet zo lang geleden verschenen er krachtige smartphones in het assortiment van het bedrijf.

Nog niet zo lang geleden werd aan gebruikers de gloednieuwe smartphone ZenFone 3 gepresenteerd, een absoluut uitstekend krachtig apparaat dat zelfs de meest veeleisende gebruiker zal imponeren. Het uiterlijk van het apparaat is zeer aantrekkelijk - een metalen frame en glas. De bouwkwaliteit is zeer, zeer behoorlijk. Er is absoluut niets om over te klagen.

Het display van het toestel is helder en kleurrijk, maar er zijn problemen met de weergave van zwart. Dit is niet langer een probleem, maar een specificiteit. Zwart lijkt besmeurd. Dit maakt lang lezen niet de meest comfortabele ervaring. Met zijn 5,5 inch zou de smartphone echter zijn rechtmatige plaats kunnen innemen tussen handige lezers.

Laten we ook de camera apart noteren. Moderne smartphones werden geleverd met camera's die soms de kwaliteit van afbeeldingen op goedkope zeepbakjes overtreffen. Deze smartphone is geen uitzondering.

Het moet gezegd worden over de multimediamogelijkheden. Games op een smartphone werken waarschijnlijk allemaal zonder onnodige vertragingen.

Aangezien de voordelen met het beschikbare vermogen en de aangegeven kenmerken min of meer voor de hand liggen, laten we het hebben over de nadelen.

Er zijn drie belangrijke nadelen:

1. Zeer oncomfortabel glad en tegelijkertijd breed lichaam maakt comfortabel praten op een smartphone niet mogelijk.

2. De nogal middelmatige autonomie roept de traditionele vraag op: waarom heb ik dit allemaal thuis nodig? De gadget kan immers slechts 4 uur autonoom werken met een behoorlijke belasting. Die. je kunt niet leven zonder een stopcontact.

3. De externe luidspreker op gemiddeld volume begint te rammelen en werkt als in een gesloten pot. Het lijkt erop dat zo'n krachtig apparaat een goede luidspreker moet hebben om bijvoorbeeld films te kijken. Maar nee!

De ZenFone 3 is dus een volledig betrouwbare smartphone van zeer hoge kwaliteit. Mijn subjectieve mening is echter dat het de prijs niet waard is. Er zijn genoeg goedkopere analogen op de markt, incl. en raszuivere Chinese modellen zoals Zoppo. Alleen de camera verbaast oprecht. Zelfs films kunnen met deze kwaliteit worden opgenomen.

Aanbevolen: