Lenovo Vibe P1 Turbo: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Lenovo Vibe P1 Turbo: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Lenovo Vibe P1 Turbo: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Lenovo Vibe P1 Turbo: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Lenovo Vibe P1 Turbo: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Lenovo Vibe P1 Turbo specs, Features & Price || Full Review 2024, Mei
Anonim

Lenovo is een Chinees bedrijf dat moderne elektronica van hoge kwaliteit produceert. Hun personal computers en mobiele telefoons zijn populair en in trek bij klanten. Het bedrijf introduceert jaarlijks meerdere modellen mobiele apparaten.

lenovo
lenovo

Algemene informatie

Lenovo Vibe P1 Turbo werd uitgebracht in 2016. De datum van bekendmaking is februari. Aanvankelijk zou het model lenovo vibe p1 pro heten, maar toen werd de naam veranderd en werd het toestel gepresenteerd als P1 Turbo. Het toestel behoort qua functionaliteit tot de middenklasse. De fabrikant slaagde erin een goede kwaliteit en een redelijke prijs erin te combineren.

Specificaties:

Het uiterlijk van de smartphone is erg aantrekkelijk. De kast is gemaakt van metaal en is uitgevoerd in de kleuren goud en zilver, waardoor hij er erg stijlvol en rijk uitziet. Het ontwerp van de achterkant lijkt op HTC, en qua functionaliteit wordt de gadget wel eens vergeleken met een van de aanpassingen van dit merk - HTC U11. Het scherm met een diagonaal van 5,5 inch en een resolutie van 1920 x 1080 pixels wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 3.

De P1 Turbo is uitgerust met een 1,7GHz Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 octa-core processor met een Adreno 405 grafische chip geklokt op 550MHz. Werkt lenovo vibe p1 turbo op Android-versie 5.1. De gadget heeft RAM in een heel gebruikelijk volume voor 2016 - 3 gigabyte. Het ingebouwde geheugen is 32 GB, maar kan worden uitgebreid tot 128 gigabyte met een geheugenkaart zoals microSDXC, microSDHC of microSD.

Dit mobiele apparaat werkt in 4G-netwerken en ondersteunt twee nano-simkaarten. Simkaarten kunnen afwisselend werken.

Het toestel heeft een 13 MP hoofdcamera. Het is in staat om foto's te "produceren" met een resolutie tot 4160 bij 3120 pixels en ondersteunt grafische beeldresolutiestandaarden tot Ultra HD. Video-opnamen zijn mogelijk met resoluties tot 1920 x 1080 pixels. Over het algemeen een goede camera die bij goed licht kwalitatief goede foto's maakt, maar bij gebrek aan licht komt er ruis in de foto's voor. De frontcamera van 5 megapixels maakt foto's met een resolutie van maximaal 2981 bij 1677 pixels.

Alle kenmerken van de smartphone komen overeen met het gemiddelde. Maar er is één ding dat hem onderscheidt van andere modellen in dit segment: een lithium-polymeer batterij met een capaciteit van 5000 milliampère per uur met de mogelijkheid om snel op te laden. Geen enkel ander mid-range toestel is uitgerust met een batterij van dit formaat. De batterij gaat tot twee dagen mee bij actief werk en kan tot vier dagen stand-by houden. De oplaadconnector is van het micro-USB-formaat.

Prijs, beoordelingen

Op het moment van de aankondiging werd verwacht dat de smartphone ongeveer $ 300 zou kosten. Maar in feite bleek de prijs lager te zijn. Van 2016 tot 2018 varieerden de kosten op de Russische elektronicamarkt van 8 tot 13 duizend roebel. Nu is de gadget al moeilijk te vinden in de uitverkoop, maar als je wilt, kun je hem kopen voor ongeveer 11 duizend roebel.

De eigenaren van Lenovo pro 1 turbo spreken positief over het moderne ontwerp van de gadget, een ruime batterij, snelheid, hoogwaardig geluid en een democratische prijs. Maar tegelijkertijd worden ook nadelen opgemerkt: slechte zichtbaarheid van afbeeldingen op het scherm bij fel licht, glas onstabiel voor invloeden van buitenaf, niet erg hoogwaardige foto's in de schemering, verwarming tijdens het opladen.

Ondanks deze tekortkomingen heeft de smartphone vrij hoge klantbeoordelingen en kan hij zelfs nu concurreren met moderne staatsmedewerkers op het gebied van kenmerken.

Aanbevolen: