Lenovo Vibe P1M En Vibe S1: Review, Specificaties

Inhoudsopgave:

Lenovo Vibe P1M En Vibe S1: Review, Specificaties
Lenovo Vibe P1M En Vibe S1: Review, Specificaties

Video: Lenovo Vibe P1M En Vibe S1: Review, Specificaties

Video: Lenovo Vibe P1M En Vibe S1: Review, Specificaties
Video: Lenovo Vibe S1: обзор смартфона (4K) 2024, Mei
Anonim

De Lenovo Vibe P1M- en Vibe S1-smartphones zijn een goede optie voor diegenen die graag de dynamiek van het leven in momenten en fotografisch vastleggen. Waarom niet? Er zal iets te zien en te onthouden zijn.

Lenovo Vibe P1M- en Vibe S1-smartphones
Lenovo Vibe P1M- en Vibe S1-smartphones

De bekende fabrikant Lenovo heeft twee moderne modellen Vibe P1m en Lenovo Vibe S1 uitgebracht aan het hof van de wereldgemeenschap. Ze verschillen van velen in hun segment van gadgets in de duur van hun batterijduur. Ook smartphones zijn niet bang voor vocht dankzij de speciale bescherming van de case. En voor degenen die graag eindeloze en levensbevestigende selfies maken, moeten deze moderne gadgets gewoon in overweging worden genomen om te kopen vanwege de twee camera's op hun rug.

Externe en technische kenmerken van Lenovo Vibe P1m

De Lenovo Vibe P1m is gemaakt in klassieke Chanel-kleuren - zwart en wit. Dit apparaat is gemaakt voor die gebruikers die geen seconde kunnen leven zonder online communicatie. Dit "monster" gaat immers meteen online. Het model heeft een behoorlijk behoorlijke 4000mAh-batterij. En toch heeft de gadget ook nog een snellader. De behuizing van het apparaat is bedekt met een speciale samenstelling die corrosie voorkomt.

Het scherm van de lenovo vibe p1m is een 5 inch HD IPS-matrix. Besturingssysteem - Android 5.1. 64-bit chipset MediaTek MT6735P met vier cores op 1 GHz. Het hoofdgeheugen is 2 GB. Accumulerend voor - 16 GB. Er is een slot om uit te breiden tot 32 GB aan werkgeheugen via microSD. Het belangrijkste fototoestel is een 8-megapixelcamera, de camera aan de voorkant is een 5-megapixelcamera. Qua prestaties is deze smartphone prima in staat om op mid-range hardware te draaien. Van hem kan niet gezegd worden dat hij niemand is, maar van hem moet men ook geen wonderen verwachten. De prijs voor dit mobiele apparaat is vanaf 17.000 roebel. Verkrijgbaar bij een officiële fabrikant.

Externe en technische kenmerken van Lenovo Vibe S1

Dit model wordt gepresenteerd in een slank lichaam, slechts ongeveer 7, 8 mm, en heeft een vrij laag gewicht - 132 gram. De smartphone is ergonomisch en zeer prettig in de hand te houden. De achterkant van de gadget is bedekt met een gebogen gehard glas Gorilla Glass 3. Het uiteinde van het apparaat is van metaal, wat er ook respect aan toevoegt. Het 5-inch Full HD IPS-scherm is zorgvuldig bedekt met Gorilla Glass van de derde generatie. 64-bit 8-core MT6752-chipset met een maximaal vermogen van 1,7 GHz. Het hoofdgeheugen van het apparaat is 3 GB. Accumulatief - 32 GB. Er is een slot om het interne geheugen uit te breiden tot 128 GB met microSD. Besturingssysteem - Android 5.0

Het opnameapparaat op deze gadget wordt vertegenwoordigd door de hoofdcamera van 13 megapixels. De camera aan de voorkant van de telefoon is 2 megapixel. Gebruikers krijgen deze smartphone in blauw en wit aangeboden. De prijs van het model is ongeveer 26.990 roebel.

Aanbevolen: