Lenovo Vibe K5 En K5 Plus: Beoordeling Van Budget-smartphones, Specificaties

Inhoudsopgave:

Lenovo Vibe K5 En K5 Plus: Beoordeling Van Budget-smartphones, Specificaties
Lenovo Vibe K5 En K5 Plus: Beoordeling Van Budget-smartphones, Specificaties

Video: Lenovo Vibe K5 En K5 Plus: Beoordeling Van Budget-smartphones, Specificaties

Video: Lenovo Vibe K5 En K5 Plus: Beoordeling Van Budget-smartphones, Specificaties
Video: Lenovo K5 Plus Budget Smartphone Review with Pros & Cons 2024, Mei
Anonim

Lenovo heeft op het MWC Mobile World Congress twee nieuwe smartphones onthuld: K5 en K5 Plus. Nieuwe items zijn bijna identiek, slechts één ervan is iets ouder dan zijn tweelingbroer.

De Lenovo Vibe K5-smartphone is een goede keuze
De Lenovo Vibe K5-smartphone is een goede keuze

Lenovo Vibe K5 en K5 Plus hebben eerlijk gezegd weinig verschil van elkaar. Maar toch hebben ze twee coole onderscheidende kenmerken. Dit is het scherm en de processor. Hierover misschien alles. Omdat de rest van de kenmerken praktisch gekloond zijn.

Externe gegevens van modellen

De fabrikant heeft zich niet beziggehouden met het ontwerp en daarom vertegenwoordigen smartphones uiterlijk niets bijzonders. Er zijn veel van dergelijke apparaten op de markt. Kunststof met chromen bolling aan de zijkanten en een standaard set basiselementen. Op het achterpaneel zit een metalen deksel. Over het algemeen wil ik bij het visueel bekijken van de modellen gapen van verveling, ze zijn dus niet interessant. De afmetingen van deze apparaten zijn 142 mm lang, 71 mm breed en 8,2 mm dik. Het gewicht van de gadgets is 152 gram. Deze twee mobiele toestellen zijn verkrijgbaar in drie tinten: platinazilver, roségoud en grafietgrijs. Het was mogelijk om voor beide gadgets te spelen met minimaal een verschil in kleur, maar hier is alles als een blauwdruk.

Technisch overzicht van gadgets

Deze toestellen hebben een 2750 mAh batterij. De tijd van actief werk van smartphones volgens de 2G-module is tot 32 uur, 3G - tot 15,1 uur. Er is ondersteuning voor lte-netwerken. Het hoofdgeheugen in beide mobiele apparaten is geïnstalleerd op 2 GB en het opslaggeheugen is 16 GB, uitbreidbaar tot 32 GB dankzij Micro SD-geheugenkaarten. Beide nieuwe items hebben ondersteuning voor 2 simkaarten van Micro formaat tegelijk en werken op basis van Android 5.1 Lollipop. SIM: dual micro-SIM.

Het hart van Lenovo VIBE K5 is de Qualcomm Snapdragon 415-processor (64-bit, 8 cores) met een frequentie van 1,4 GHz.

De Lenovo VIBE K5 Plus is gebaseerd op de Qualcomm Snapdragon 616-processor (64-bit, 8 cores) met een frequentie van 1,5 GHz.

De videoversneller voor beide smartphones is hetzelfde - Adreno 405 tot 550 MHz.

Het verschil tussen deze twee moderne gadgets zit hem in de displays. Lenovo VIBE K5 heeft een IPS-scherm, 5 inch, 1280 x 720 pixels, en Lenovo VIBE K5 Plus heeft een IPS-scherm, 5 inch, 1920 x 1080 pixels.

Ook de camera's van smartphones vibe zijn volledig identiek. De hoofdcamera is 13 megapixel, terwijl de camera aan de voorkant 5 megapixel is. Foto's met notitie genomen zijn van zeer behoorlijke kwaliteit. Focus is ok en het detailniveau is echt goed. Eerste installatie, onderhoud en garantie - een speciale instructie zal u hierover vertellen.

Deze telefoons zijn geprijsd op $ 149. In principe best een comfortabele prijs voor zo'n smartphone. En zelfs als de laptop geen ontwerp heeft, en deze twee tweelingbroers dezelfde pakketbundel hebben, hebben ze een fris Snapdragon 616-platform, goede camera's en gebrek aan "lag" maakt het nog steeds concurrerend in zijn segment.

Aanbevolen: