Lenovo Vibe S1 Lite: Budget Camera Telefoon Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Lenovo Vibe S1 Lite: Budget Camera Telefoon Review, Specificaties, Prijs
Lenovo Vibe S1 Lite: Budget Camera Telefoon Review, Specificaties, Prijs

Video: Lenovo Vibe S1 Lite: Budget Camera Telefoon Review, Specificaties, Prijs

Video: Lenovo Vibe S1 Lite: Budget Camera Telefoon Review, Specificaties, Prijs
Video: lenovo s1 lite beoordeling budget cameraphone 2024, April
Anonim

Verwacht geen wonderen van een budget smartphone. Vaak doen ze het niet goed met de prestaties, zijn de beelden op de schermen niet bijzonder helder en kleurrijk en zijn de camera's niet in staat om een meesterwerk te creëren. Het is duidelijk dat het voor weinig geld bijna onmogelijk is om van zo'n apparaat een andere kwaliteit te eisen. Maar recente trends dwingen fabrikanten van mobiele apparaten nog steeds om de kwaliteit van goedkope smartphones te verbeteren. En de opvallende vertegenwoordiger van zo'n gadget is de Lenovo Vibe S1 Lite.

Lenovo Vibe S1 Lite
Lenovo Vibe S1 Lite

Externe smartphonegegevens

Dit telefoonmodel heeft een goed design. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren wit (wit) en blauw (blauw). Afmetingen zijn 145x71x8, 1 millimeter. Het gewicht van de gadget is 129 gram. Het is vrij ergonomisch. Het apparaat ligt erg prettig in de hand. Consciëntieus een mobiel apparaat in elkaar gezet. Het plastic lichaam is heel aangenaam om aan te raken. Er is één punt waar je snel aan kunt wennen. In het begin raken de aanraakknoppen elkaar aan en worden ze niet overgebracht naar het scherm. Het volgende punt is de locatie van de camera van dit apparaat. Als het iets lager zou worden geplaatst, zou het soms niet met je vingers overlappen. Hetzelfde gebeurt met de luidsprekers van de cameratelefoon. Ze kunnen zich vaak achter hun hand verschuilen wanneer ze de telefoon horizontaal gebruiken, bijvoorbeeld bij het afspelen of bekijken van een video. Maar u kunt zich snel aanpassen aan deze kleine ongemakken. Aan de bovengenoemde nadelen zou het eerlijk zijn om het geluid van een mobiel apparaat toe te voegen. Hij is niet erg goed. Wat betreft meldingen, speakerphone, hier is in principe alles op het juiste niveau. Maar luisteren naar je favoriete muziek zal niet realistisch zijn. Het wordt zwak gereproduceerd en de volumemarge is bijna nul. Muziekliefhebbers zullen niet onder de indruk zijn van dit toestel, dus moeten ze niet naar deze telefoon kijken.

Smartphonespecificaties

De huidige versie van het toestel is Android 5.1 met een eigen shell van Lenovo. Dit mobiele toestel heeft een 8-core MediaTek MT6753 processor. Het werkgeheugen is 2GB. Cumulatief geheugen - 16 GB. Je kunt het uitbreiden met microSD tot 32 GB. Deze smartphone heeft twee camera's. De hoofdlens heeft 13 megapixels en de voorste heeft 8 megapixels. Goede foto's worden gemaakt op een zonnige dag, maar bij weinig licht is het beter om geen foto's te maken, omdat dergelijke foto's waarschijnlijk tegenvallen.

Afbeelding
Afbeelding

De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 2700 mAh. In de actieve modus gaat het 3, 5-4 uur mee. Het duurt iets meer dan twee uur om de batterij volledig op te laden. Als je niet speelt, kan de batterij voor de normale bedrijfsmodus de hele dag worden opgeladen. Oververhitting werd niet opgemerkt achter de telefoon. Gemiddeld variëren de kosten van dit model van 8.000 tot 10.000 roebel van een officiële vertegenwoordiger. Dit smartphonemodel is te bestellen bij een vertrouwde verkoper op Aliexpress. Nogal een redelijke prijs voor dit vlaggenschipmodel. En als u niet goed op enkele tekortkomingen van dit mobiele apparaat let, kan het de eigenaar lange tijd goed van dienst zijn.

Aanbevolen: