Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Simkaart

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Simkaart
Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Simkaart

Video: Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Simkaart

Video: Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Simkaart
Video: Pincode simkaart verwijderen en simkaart plaatsen in GPS tracker 2024, Mei
Anonim

Niet alle modellen mobiele telefoons bieden de mogelijkheid om zonder simkaart toegang te krijgen tot extra functies. Er zijn echter verschillende manieren om deze beperking te omzeilen.

Hoe u uw telefoon aanzet zonder simkaart
Hoe u uw telefoon aanzet zonder simkaart

instructies:

Stap 1

Volg deze stappen om uw Samsung X-serie telefoon zonder simkaart in te schakelen. Zet de telefoon uit, verwijder de simkaart en zet hem weer aan. Op het scherm wordt het bericht "SIM-kaart plaatsen" weergegeven. Voer de code # * 5737425 # in. Er verschijnt een lijst met 3 items. Selecteer het tweede of derde item. Vervolgens kunt u het hoofdmenu van de telefoon openen.

Stap 2

Er is de volgende methode voor Siemens-telefoons. Verwijder ook de simkaart, zet de telefoon aan, voer de code * # 0606 # in en druk op de linkertoets (softkey). Daarna kunt u naar het telefoonmenu gaan.

Stap 3

Om een Motorola-telefoon aan te zetten zonder een simkaart te gebruiken, moet u de P2K Advanced Editor-versie minimaal 5515 naar de harde schijf van uw computer downloaden. browser (bijvoorbeeld https://www.motorola-mobile.ru, https://www.motofan.ru, enz.) en gebruik de zoekfunctie om het gewenste programma te vinden. Dubbelklik na het downloaden op het gedownloade bestand om te installeren en voer het uit.

Stap 4

Sluit uw Motorola-telefoon aan op uw computer met behulp van de juiste USB-kabel. Sluit het ene uiteinde ervan aan op een mobiel apparaat en het andere op de USB-connector van de systeemeenheid. Selecteer in het menu P2K Advanced Editor Telefoonfuncties -> SEEM-functies -> SEEM 4A-functies. Zoek in de kolom "Bit" de waarde 616, deze moet overeenkomen met de regel sim_enabled_phone. Klik daarna op de knop "Lezen van telefoon". Geef in de kolom "Werkende DEC" voor de gevonden 616 bit de waarde 0 op. Klik vervolgens op de knop "Opslaan op telefoon". Start uw mobiele apparaat opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. U kunt uw Motorola-telefoon nu zonder simkaart inschakelen.

Aanbevolen: