Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Batterij

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Batterij
Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Batterij

Video: Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Batterij

Video: Hoe U Uw Telefoon Aanzet Zonder Batterij
Video: Zo doe jij langer met de BATTERIJ van je TELEFOON! (5 tips hoe!) 2024, April
Anonim

De noodzaak om een mobiele telefoon zonder batterij aan te zetten ontstaat bij gebruik als onderdeel van een alarmsysteem. Een dergelijk systeem kan werken bij extreme temperaturen die schadelijk zijn voor de batterij.

Hoe u uw telefoon aanzet zonder batterij
Hoe u uw telefoon aanzet zonder batterij

instructies:

Stap 1

De standaardlader is ontworpen om te werken in combinatie met een batterij die gedurende korte tijd aanzienlijke stroom kan leveren. U kunt de telefoon niet rechtstreeks van stroom voorzien - de spanning zakt tot bijna nul bij de eerste poging om de zender in te schakelen. Maak of koop een gestabiliseerde voeding die een spanning van 3,7 V genereert bij een belastingsstroombereik van 0 tot 2 A. Deze spanning mag in geen geval de gespecificeerde waarde overschrijden, ook niet tijdens in- en uitschakeltransiënten, en ook in geval van verlies van lading. Het apparaat moet zijn uitgerust met een beveiliging tegen kortsluiting, evenals tegen overspanning in geval van storingen daarin.

Stap 2

Zet de telefoon uit, koppel de standaardlader los en verwijder vervolgens de batterij. Zoek met behulp van een voltmeter twee contacten in de buurt van de batterij met een spanning van 3, 2 tot 3, 7 V. Bepaal de polariteit van deze spanning.

Stap 3

Breng spanning van de voeding aan, let daarbij op de polariteit, op de corresponderende contactveren van het batterijvak van de telefoon. Gebruik solderen alleen als het apparaat in de toekomst nooit buiten het beveiligingssysteem zal worden gebruikt. Verbind met spanningsloze voeding.

Stap 4

Schakel de voeding in en probeer vervolgens de telefoon aan te zetten. Als dit lukt, betekent dit dat hij niet is uitgerust met een systeem voor het uitlezen van gegevens van een in de batterij ingebouwde chip, waardoor hij geschikt is voor gebruik als onderdeel van een beveiligingssysteem. Houd er rekening mee dat als de netspanning wegvalt, het apparaat onmiddellijk wordt uitgeschakeld. Om dit te voorkomen, dient u de melder uit te rusten met een ononderbroken stroomvoorziening in een verwarmde ruimte. Nadat u het apparaat via een USB-poort hebt aangesloten op de beveiligingseenheid, waarvan de gemeenschappelijke draad is losgemaakt van de gemeenschappelijke draad van de voeding van het apparaat, controleert u de werking van het systeem dat u hebt gemaakt.

Aanbevolen: