Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Zonder Uw Huis Te Verlaten

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Zonder Uw Huis Te Verlaten
Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Zonder Uw Huis Te Verlaten

Video: Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Zonder Uw Huis Te Verlaten

Video: Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Zonder Uw Huis Te Verlaten
Video: Waarom belastingontwijking uw morele plicht is en hoe u belasting kunt ontwijken 2024, April
Anonim

Moderne technologieën zijn erop gericht het leven van mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Wat vroeger in de rij moest staan, kan nu worden gedaan zonder de bank te verlaten. Geld op je telefoon zetten zonder je huis te verlaten, is een van de eenvoudigste taken.

Hoe u geld op uw telefoon kunt zetten zonder uw huis te verlaten
Hoe u geld op uw telefoon kunt zetten zonder uw huis te verlaten

Het is nodig

  • - elektronisch geld;
  • - Internetverbinding;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om geld op je telefoon te zetten. Geldautomaten, terminals, mobiele portemonnees - voor elke situatie is er een oplossing. Maar vaker wel dan niet, omwille van zo'n kleinigheid, wil je het huis niet verlaten. Speciaal voor deze gevallen zijn er elektronische betalingssystemen. Het enige dat u nodig heeft om uw account aan te vullen, is een internetportemonnee in het geselecteerde betalingssysteem met een positief saldo.

Stap 2

Yandex. Money wordt terecht beschouwd als een van de meest populaire betalingssystemen vanwege het gebruiksgemak en de veiligheid. Registratie in het systeem duurt slechts een paar minuten - u moet uw voornaam, achternaam opgeven, een login voor Yandex. Mail selecteren (dit wordt gebruikt om in te loggen op het systeem), een wachtwoord bedenken, een geheim vragen vraag en een antwoord daarop, geef dan een extra e-mailadres of mobiele telefoon op voor het herstelwachtwoord. Daarna kunt u Yandex. Money gaan gebruiken.

Stap 3

Om geld op je telefoon te kunnen zetten zonder je huis te verlaten, moet je e-wallet een positief saldo hebben. U kunt het op verschillende manieren aanvullen - met speciale betaalkaarten of contant zonder commissie in de Svyaznoy-terminal. Daarna moet u in uw persoonlijke account naar het gedeelte "Betalen", uw telecomoperator selecteren, het telefoonnummer en het bedrag invoeren. Om de betaling te bevestigen, moet u uw betalingswachtwoord invoeren. Daarna leidt het systeem u door naar de betalingsbevestigingspagina en wordt er een melding over het aanvullen van het saldo naar uw telefoon verzonden. De gedane betaling kan in sjablonen worden opgeslagen en in de toekomst worden gebruikt, om geen tijd te verspillen aan het telkens opnieuw invoeren van gegevens.

Aanbevolen: