Hoe De Telefoon Te Blokkeren Voor De Beller

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Blokkeren Voor De Beller
Hoe De Telefoon Te Blokkeren Voor De Beller

Video: Hoe De Telefoon Te Blokkeren Voor De Beller

Video: Hoe De Telefoon Te Blokkeren Voor De Beller
Video: How to Block Calls on an Android Smartphone 2024, Mei
Anonim

Voor abonnees van alle operators van mobiele netwerken is er een functie om inkomende oproepen te beperken, zowel voor individuele nummers van abonnees, als in het algemeen voor de hele groep oproepen. De service wordt grotendeels gratis aangeboden en in moderne apparaatmodellen is activering beschikbaar via het telefoonmenu.

Hoe de telefoon te blokkeren voor de beller
Hoe de telefoon te blokkeren voor de beller

instructies:

Stap 1

Als u om de een of andere reden geen inkomende oproepen wilt ontvangen van een bepaalde abonnee, wiens nummer u kent, kijk dan of uw model mobiele telefoon de Blacklist-functie ondersteunt. Bekijk de oproepinstellingen en telefoonboekinstellingen, bekijk ook de eigenschappen van het contact. Meestal ondersteunen de meeste moderne telefoons deze functie.

Stap 2

Als u uw telefoon wilt blokkeren voor inkomende oproepen, gaat u naar de instellingen en stelt u in het configuratiemenu van de belangrijkste functies van de telefoon de oproepblokkering in op categorie. Hier kunt u het blokkeren van uitgaande oproepen en interlokale communicatie met abonnees configureren.

Stap 3

Als uw telefoon niet de functie biedt om een persoon aan de zwarte lijst toe te voegen, neem dan contact op met de technische ondersteuning van het bedrijf. Het leveren van mobiele diensten aan u. Daarna worden alle oproepen van dit contact geblokkeerd. U kunt dit ook doen in het persoonlijke account van de gebruiker op de officiële website van de mobiele provider in het menu servicebeheer.

Stap 4

Als u het ontvangen van oproepen van abonnees met een ongedefinieerd nummer wilt beperken, neemt u contact op met uw provider om deze service in te schakelen. Houd er rekening mee dat u hiervoor hoogstwaarschijnlijk contact moet opnemen met het klantenservicekantoor in uw stad, met uw paspoort of een ander document dat uw identiteit bevestigt. In dit geval moet de simkaart op uw naam staan.

Stap 5

Als u een inkomende oproep van een bepaalde abonnee die u vanaf een onbekend nummer belt, wilt beperken, neemt u contact op met de abonneeservice en bestelt u een afdruk van inkomende oproepen naar uw telefoon met een decodering van verborgen gegevens, en voegt u deze abonnee toe aan de zwarte lijst.

Aanbevolen: